Rózsás-pisztáciás süti
Rózsás-pisztáciás süti
Hozzávalók:
250 g lágy vaj
¾ csésze vanília cukor
1 tojás
2 teáskanál rózsavíz
2½ csésze finomliszt
70 g pisztácia forgács
3 teáskanál szárított rózsaszirom
Elkészítés:
Készítsünk a vajból és a cukorból egy sima, krémes masszát. Adjuk hozzá a tojást és a rózsavizet.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Vegyük ki az egyik tésztalapot a hűtőből, egy sütőforma segítségével vágjunk ki kis köröket. Fektessük sütőpapírral bélelt tepsibe őket, és süssük 20 percig, amíg a szélei nem lesznek enyhén aranysárgák. Díszítsük száraz rózsaszirmokkal és szórjuk meg őrölt pisztáciával.
(Forrás: www.heneedsfood.com)
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!