Quantcast

SZABADIDŐ

Hétvégi programajánló: május 21-22.

Hétvégi programajánló: május 21-22.
© Alexander Spatari/Getty Images

Az Elle hétvégi programajánlója ez alkalommal is megmutatja, merre érdemes elindulni a hétvégén. 

Szeretnéd izgalmas programokkal tölteni a hétvégéd, de nem tudod, merre indulj? Íme az Elle hétvégi programajánlója!

Vegan Weekend Market

A kétnapos közösségi vegán piac májusban is szeretettel várja az érdeklődőket, akik megfogyatkozott készlettel és a közösségi élményre nyitottan vágnak neki a nyárnak: konyhai alapanyagok, finom ételek, italok, CF termékek, kézműves mity-müttyök és a VSM közösség vár rád a májusi Vegan Weekend Marketen! 

Múzeumok Majálisa

Két év kihagyás után végre visszatér a szabadba a Múzeumok Majálisa! A kétnapos majális fantasztikus hangulattal, napközben gyerekprogramokkal, ingyenes tárlatvezetésekkel, változatos gasztro élményekkel, WAMP dizájn vásárral, este pedig koncertekkel várja a látogatókat! A majális alatt a Magyar Nemzeti Múzeumba a belépés és a tárlatvezetéseken való részvétel ingyenes, illetve bemutatják a „Sorsfordító” történelmi online játékot is. A helyszín a Magyar Nemzeti Múzeum.

FASHION DIFFUSION, THE FASHION SHOW II, 2022 S/S

Dübörög a slow! Érkezik a Fashion Diffusion saját szervezésű divatbemutatójának második felvonása, ahol a hazai tervezők legújabb kollekciói vonulnak fel a kifutón. Ez nem csupán egy divatbemutató: ez több annál! Hazai divattervezőkkel, vállalkozásokkal találkozhattok a helyszínen, akiktől akár pop-up vásár keretében is megveheted a terméküket, ezzel támogatva Őket. Az esemény házigazdája Budavári Fülöp. A divatbemutató május 21-én 18:00-22:00 között kerül megrendezésre, ezt követően DJ ZSOLÓ gondoskodik az est további hangulatáról, hiszen kezdetét veszi egy fergeteges after party, ami hajnali 02:00-ig tart.

Fényjáték a Füvészkertben

A Varázslatos Füvészkert az ELTE Füvészkert alapításának 250. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő különleges fényjáték. Az ország első botanikus kertben megvalósuló fényművészeti rendezvényén a vetítésnek és a fényinstallációknak köszönhetően megelevenednek a kert növényeinek formái, textúrái. A látogatók egy különleges atmoszférájú mágikus utazáson vehetnek részt. A fényjáték a jubileumi év záróeseménye csak 2022. május 21-én és 22-én este tekinthető meg. A negyedévezredes Füvészkert múltjának méltó megünneplésének eseménye, vissza nem térő alkalom.

Piknik & Jóga

Kellemes alakformáló jógaóra a szabadban, finom ételekkel, frissítőkkel, madárcsicsergéssel és egy csodás közösséggel. Érkezz egyedül vagy párban, a programon nagyszerű kapcsolatokat építhetsz, inspiráló beszélgetésekben lehet részed és új barátokat szerezhetsz. Az esemény helyszíne a csodálatos Gellért-hegy. Kezdő jógázók számára is tökéletesen követhető gyakorlatsorral várják az érdeklődőket, a kellemes alakformáló és lazító ászanák garantáltak. A 60 perces jógaórát illóolajos relaxációval, majd egy különleges piknik élménnyel koronázzák meg a résztvevők. 

Ha mégis otthon kuckóznál a hétvégén

A 10 legjobb igaz történet a Netflixen

6 újdonság a Netflixen, amit várunk májusban

A 10 legjobb horror a Netflixen