Quantcast

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. június 24-26.: A Rák szerelmi élete álomszerűvé válik, a Bak azzá válhat, aki mindig is lenni szeretett volna

Hétvégi horoszkóp, 2022. június 24-26.: A Rák szerelmi élete álomszerűvé válik, a Bak azzá válhat, aki mindig is lenni szeretett volna
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!E

Fontos felismeréseket tesznek a csillagjegyek amellett, hogy romantikus napok várnak rájuk. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Sikerül megoldást találni a szakmai vagy éppen anyagi gondjaidra. Még akár az előmeneteled kulcsára is rábukkanhatsz. Emellett a következő napok maximális romantikában telnek, és felemelő, gyógyító beszélgetéseket folytattok a kedveseddel. Néha a kacérkodásotok átcsap forró szenvedélybe, és mesés együttlétekben lehet részetek. Ám ha van valaki, akinek szeretnél beférkőzni a szívébe, azt most könnyen megteheted!

BIKA

Misztikus energia vesz körül, Bika! Pszichikai képességeid igen aktívak, így meditálás vagy alvás közben spirituális üzeneteket fogadhatsz be, amelyek megoldhatják egy problémádat vagy utat mutathatnak egy jobb élet felé. Új elképzeléseid támadnak azzal kapcsolatban, hogyan juss több pénzhez vagy mivel foglalkozz a jövőben. Erős késztetést érzel egy saját vállalkozás indításához is.

IKREK

Ne legyen bűntudatod amiért édes semmittevéssel töltöd a napjaidat. Megérdemled az olvasást, a sorozatnézést, hogy olyan dolgokat csinálj, amit csak szeretnél. Ám a délutánjaid, estéid a lehető legnagyobb romantikában telhetnek a kedveseddel. Egészen felvirágzik a kapcsolatotok, újra rátok talál a régi szerelem érzése. Az egyedülállóknak vétek lenne otthon maradni, mert sugárzó energiájuknak köszönhetően már hétfőre párra lelhetnek.

RÁK

Olyan romantikus hétvégében lesz részed, mint amit a filmekben látni! El se akarod hinni, olyan álomszerűnek tűnik a kiruccanás a pároddal, a kedveskedése, minden szava és tette meglep téged. Meghitt, de szenvedélyes napokat tölthettek most együtt. Az egyedülállók életébe villámcsapás formájában köszönthet be az új szerelem. Mostanában határozottan magabiztosnak és ragyogónak fogd érezni magad, Rák!

OROSZLÁN

Tökéletes nyugalomban és békességben telnek a napjaid. Végre semmi és senki sem zaklat fel. Lehetőséged lesz sokáig aludni, finom ételekkel, új ruhákkal kedveskedni magadnak, és azzal, hogy időt szánsz a kedvteléseidre. Nagyon is jól teszed, ha a kemény munka után megjutalmazod magad. Persze nemcsak az egyedüllétet, hanem a társasági összejöveteleket is nagyon fogod élvezni. A kellemes baráti és családi beszélgetések jótékony hatással lesznek rád.

SZŰZ

A napokban kisebb átalakuláson mehetsz keresztül. Beújítasz néhány tőled szokatlan, de nagyon is csinos új ruhadarabot, és még a frizurádat is megváltoztatod. Kísérletező hangulatban vagy, keresve önmagadat és az új élményeket. Viszont sokat gondolkodsz a karriereden is, miként léphetnél előre a ranglétrán. Azért ne töprengj túl sokat a munkán, mert megharagudhat a kedvesed, akinek romantikus tervei vannak!

MÉRLEG

Erős késztetést érzel arra Mérleg, hogy hangot adj az érzelmeidnek. Nagyon jól teszed, önts tiszta vizet a pohárba, így érheted el a pozitív változásokat a kapcsolatodban, különösen a szerelmi életed hálája meg az őszinteségedet. Érzed, valamiféle átalakuláson mész keresztül, ami arra késztet, hogy magadba nézz. Jó alkalmat kínál ez a hétvége a lelki munkához, aminek köszönhetően fontos felismeréseket tehetsz.

SKORPIÓ

Sokat gondolkodsz a jelenlegi és korábbi kapcsolataidon. Előjönnek a boldog és boldogtalan emlékek egyaránt. Fontos felismeréseket tehetsz, rádöbbenve a különböző kapcsolati mintákra, amelyek eddig nem szolgálták az érdekeidet. Kész vagy az újonnan felfedezett tudásod segítségével változtatni a kapcsolatodon, amit sikeresen meg is tehetsz a hétvégén. Amennyiben egyedülálló vagy, figyeld meg: most már sokkal könnyebben fog menni a párkeresés.

NYILAS

Ne légy túl kritikus önmagaddal vagy a körülötted lévő emberekkel szemben, kedves Nyilas. A mostani a kozmikus légkör kihozhatja belőled a perfekcionistát, és irreális elvárásokat támasztasz magaddal vagy másokkal szemben. Szerencsére a helyzet változni fog, kitisztul a látásod és a szívügyekre fókuszálsz majd. Szingliként estéidet a flörtölés és ismerkedés töltheti meg, míg párban élőként a romantika és a szenvedély.

BAK

A következő napokban a bolygóenergiák segítenek önmagad legjobb változatává válni! Az a kép, ami van a fejedben arról, milyen szeretnél lenni, végre elérhetővé válik. A hétvégén sorra érnek a lehetőségek, amelyek segítségével megvalósíthatod a terveidet. Örömteli időszak ez, amelyben nagy szerep jut a szerelmednek is, aki újra és újra lenyűgöz téged romantikus gesztusaival.

VÍZÖNTŐ

Ne érezd rosszul magad azért, mert a hétvégén pihensz, és nem próbálsz mindenáron hasznos lenni. Olyan boldog és elégedett leszel, hogy végre sikerül leráznod magadról a régóta cipelt érzelmi terheket is. Ennek eredményeként sokkal nyitottabb és társaságkedvelőbb leszel. Jókat szórakozol a barátaiddal, miközben lehetőséged lesz ismerkedni is. Bizony, ez azt is jelenti: potenciális randipartnerre találhatsz!

HALAK

Hajlamos vagy a hétvégén pihenés helyett a különböző gondjaid megoldásán töprengeni, de még azon is, miként segíthetnél másoknak. Nem veszed észre, de egyre stresszesebb leszel, ami elronthatja a napjaidat. Jó, hogy belátod a saját múltbéli hibáidat, ám jó lenne, ha pihennél és gondoskodnál lelked feltöltéséről. Időzz szeretteid társaságában, szervezz romantikus programot a kedveseddel, amire neki is éppúgy szüksége lenne, mint neked!

AJÁNLHATUNK MÉG VALAMIT? 

Milyen elemű vagy a kínai horoszkóp szerint? Ezt árulja el a személyiségedről!

Szerelmi horoszkóp: ez vár rád nyáron a csillagjegyed szerint

A 3 legnárcisztikusabb csillagjegy