Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW MOVIE

32 év után folytatást kaphat a Ghost

2023. január 19.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

channing tatum Demi Moore folytatás remake Ghost Patrick Swayze
32 év után folytatást kaphat a Ghost
© Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images

Channing Tatum hatalmas bejelentést tett, mivel szeretné elkészíteni a Ghost folytatását! 


A Ghost minden idők egyik legsikeresebb szerelmes filmje, a híres agyagos jelenetet pedig még azok is ismerik, akik sosem látták a filmet. Most Channing Tatum elárulta, hogy szeretné elkészíteni a film új változatát. 

Hamarosan érkezhet a Ghost feldolgozása

Channing a Magic Mike 3. része kapcsán adott interjút, a beszélgetés során pedig szóba került a ’90-es évek klasszikusa. A színész ekkor elárulta, hogy a saját produkciós cége, a Free Association birtokolja a Ghost jogait. A riporter rákérdezett arra, hogy mik a tervek a filmmel, mire a színész egyértelmű választ adott.

Mást fogunk csinálni. Azt hiszem ezen változtatni kell egy kicsit. 

Channing az interjúban elárulta, hogy szeretné, ha a remake már nem tartalmazná azokat a sztereotípiákat, melyek miatt az eredeti film annyi kritikát kapott. Legtöbbször a faji kérdéseken háborodtak fel az emberek, sokan nehezményezték, hogy a jósnőt egy fekete színésznő alakította. 

Az interjúból az is kiderült, hogy amennyiben lehetséges, Channing Tatum játszaná a férfi főszerepet.

Az eredeti filmben Patrick Swayze, Demi Moore és Whoopi Goldberg szerepeltek. A film nagyjából 22 millió dollárból készült, miközben 500 millió bevételt hozott, tehát jelentős hasznot termelt. Összesen 5 Oscar-díjra jelölték, melyből kettőt meg is szerzett. A kulturális hatása szintén hatalmas volt, hiszen a ’90-es évek egyik legnépszerűbb szerelmes története, ami manapság is képes lekötni a nézőket. A színészek népszerűsége pedig a filmnek köszönhetően az egekbe szökött, ezért nem lesz könnyű folytatni az eredeti történetet


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves