Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pamela, A Love Story

Itt van az előzetes a Pamela Anderson szexvideójáról szóló dokumentumfilmről

2023. január 11.

1 perc olvasás

ELLE

Netflix dokumentumfilm pamela anderson szexvideó
 Itt van az előzetes a Pamela Anderson szexvideójáról szóló dokumentumfilmről
© Instagram/Netflix

Pamela Anderson készen áll, hogy elmesélje a történetét. 


Újabb nagyszerű dokumentumfilm érkezik a Netflixre: ezúttal Pamela Anderson döntött úgy, hogy betekintést enged az életébe. A színésznő rendkívül felháborodott, amikor kiderült, hogy a Pam&Tommy című sorozatban újrafelidézik a 90-es évek legnagyobb botrányát, amikor napvilágott látott a Baywatch sztárjának a szexvideója. Pamela Anderson most úgy döntött, hogy egy saját dokumentumfilmmel tér vissza, ahol ő maga meséli el a történetét. 

Pamela, A Love Story 

A film a Pamela, A Love Story címet kapta. A dokumentumfilmről először 2022-ben kaptak szárnyra pletykák, de most januárban az első előzetes is megjelent. A sorozat a színésznő elmúlt 30 évébe enged majd betekintést. A filmben őszintén fog vallani Pamela Anderson, akiről soha nem látott felvételek is napvilágot látnak, valamint a személyes naplóiból is bemutatnak részleteket. A Netflixre 2023 január 31-én érkezik a dokumentumfilm.

Először szeretném átvenni az irányítást a narratíva felett

 - mondta az előzetesben Pamela Anderson.

A széria egyébként nem csupán a színésznő szexvideójára és a körülötte lévő botrányra fog kitérni, hanem ténylegesen arra törekedtek, hogy megmutassák, milyen ember is valójában Pamela Anderson. Nos, az előzetest látva nagyon úgy tűnik, hogy a kíváncsi rajongók nem fognak csalódni!

Íme, az előzetes

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves