Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Harmadik rész

Itt van minden, amit eddig tudunk a Neveletlen hercegnő folytatásáról

2022. november 17.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film anne hathaway neveletlen hercegnő Julie Andrews Chris Pine
Itt van minden, amit eddig tudunk a Neveletlen hercegnő folytatásáról
© Fotó: AFP

18 év után visszatér a Neveletlen hercegnő, a stúdió pedig már azt is bejelentette, hogy folytatásról van szó. 


Az első Neveletlen hercegnő film 2001-ben jelent meg, majd három évvel később bemutatták a folytatást. Azóta eltelt közel húsz év, a harmadik részről pedig már sokszor szó esett. Most a Disney bejelentette, hogy aláírták a szerződést, így elkezdődhetnek a film előkészületei

Visszatér a Neveletlen hercegnő

A Disney bejelentése érhető módon feldobta a rajongókat, hiszen mindkét film hatalmas sikert aratott. A stúdió azt is elárulta, hogy az eredeti történetet szeretnék folytatni, így nem kell aggódni amiatt, hogy új színészekkel forgatnák újra a filmeket. 

Már korábban voltak híresztelések arról, hogy készül a harmadik rész forgatókönyve, Anne Hathaway pedig egy interjúban elárulta, hogy szívesen eljátszaná ismét Miát. 

Ha van bármi esély arra, hogy Julie Andrews ismét szerepelni fog benne, akkor szerintem megcsináljuk. 

A színésznő azt mondta, hogy mindenképpen szerepelnie kell Julie Andrewsnak a filmben, még akkor is, ha ott kell leforgatniuk, ahol éppen tartózkodik. 

Julie Andrews korábban azt nyilatkozta, hogy szívesen elkészítené a filmet, de kiemelte, hogy Garry Marshall, aki a Neveletlen hercegnő 1-2 filmeket rendezte elhunyt, ezért az esetleges harmadik rész az emléke előtti tisztelgés lenne. 

Ezek a színészek térhetnek vissza 

Anne Hathaway nem erősítette meg, hogy visszatér, mint Mia, de szinte biztosan szerepelni fog a filmben. Chris Pine, aki Nicholas Devereaux-t alakította a második részben korábban azt nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne, hiszen maradtak lezáratlan szálak. 

Heather Matarazzo, aki Mia legjobb barátnőjét, Lilly-t alakította 2016-ban egy interjúban elárulta, ha Anne és Julie benne vannak a következő filmben, akkor ő is. 

A rajongók ennek ellenére nagyon izgatottak lettek, hiszen a Disney bejelentése azt jelenti, hogy elkészült egy olyan forgatókönyv, ami tetszik a színészeknek, és úgy tűnik szeretnének visszatérni a folytatásra. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves