Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIER

A 8 legjobban várt premier decemberben

2023. december 03.

4 perc olvasás

ELLE

berlin sorozat filmek a korona decemberi premierek
A 8 legjobban várt premier decemberben
© Instagram/@thecrownnetflix

Az év utolsó hónapjában véget ér a Netflixen A korona, viszont elkezdődik A nagy pénzrablás spin-offja, a Berlin. Hamarosan az év karácsonyi filmje is bekerül a mozikba, a Wonka. Mutatjuk a decemberi premiereket!


A horror kedvelőinek garantált rettegést és félelmet kínál a Hullaadás, a történelem szerelmesei pedig ki ne hagyják a nem mindennapi feldolgozású Sisi és én-t. Jason Momoa rajongóinak is megéri beülni a moziba az Aquaman és az elveszett királyságra. Lássuk, hogyan zárják az évet Netflixen, a HBO Maxon, és a mozikban. Íme, a decemberi premierek!

Hullaadás - (mozi - December 7.)

A misztikus horror rajongói imádni fogják Hullaadást. Minden egy Black Friday-vásár tragédiával kezdődik, azután egy rejtélyes gyilkos kezdi terrorizálni Plymouth lakosságát, vagyis azt a helyet, ahonnan a Hálaadás ünnepe ered. Hamarosan kiderül, hogy ez nem egy szimpla bosszúhadjárat, hanem egy sokkal sötétebb terv része. A film nem véletlenül kapott X besorolást: nagyon brutális módon végez a gyilkos az áldozataival.

Wonka - (mozi - December 14.)

Mindenki ismeri Willy Wonka (Timothée Chalamet) és a Csokoládégyár világát, de vajon mit lehet tudni magáról a csokoládékészítő zseniről? A fiatal Wonka bizony bejárta a világot, összebarátkozott egy umpa-lumpával (Hugh Grant), hajmeresztő csokikat talált fel, és az volt a nagy álma, hogy megnyithassa a saját csokiboltját a szülővárosában, de ahogy lenni szokott: nehézségekbe ütközik. Az év egyik legjobban várt karácsonyi filmje tele van varázslattal és látványos kalandokkal.

Aquaman és az elveszett királyság (mozi - December 21.)

Férj, apa és Atlantisz királya. Igen, ő Aquaman (Jason Momoa), aki békés, idilli életet él, mindaddig, amíg vissza nem tér Fekete Manta, hogy megbosszulja apja halálát, és elpusztítsa ősellenségét. Megszerezte a legendás csodafegyvert, a fekete szigonyt, amivel rászabadíthat a világra egy ősi, gonosz erőt. Így nem marad Aquamannek más választása: ki kell szabadítaniia a börtönbe zárt testvérét, Orm királyt (Patrick Wilson). Jam Wan filmje akciót és ámulatba ejtő látványt ígér.

Távol a világtól (Netflix - December 8.)

Képzeld el Julia Robertset, Mahershala Alit, Ethan Hawke-ot és Myha'la Herroldot egy apokaliptikus thrillerben, amiben Amanda (Roberts), férje, Clay (Hawke) és gyerekeik Long Island-i vakációja hirtelen véget ér két idegen. G.H. (Ali) és lánya, Ruth (Herrold) miatt, akik menedéket keresnek. Egy titokzatos kibertámadásról számolnak be, ami egyre ijesztőbbé válik, miközben a két család kénytelen szembenézni azzal: összeomlik a világuk. Látványos, akciódús menekülés veszi kezdetét.

A korona 6 - 2. etap (Netflix - December 14.)

Már csak hat rész van hátra A koronából és lezárul a királyi családi élete a Netflixen. Az évad első fele Diana hercegné utolsó nyaráról és haláláról szólt. A 2. etap Erzsébet királynő válságáról, Károly herceg és Camilla Parker Bowles esküvőjéről, illetve Vilmos herceg és Kate Middleton románcáról szól. Szinte biztosan számíthatsz a drámai és megható befejezésre.  

Berlin - (Netflix - December 29.)

Ha te is szereted A nagy pénzrablást, most örülhetsz, hiszen visszatér az egyik legellentmondásosabb karakter egy külön sorozattal. Ugyanis Andres de Fonollosa, ismertebb nevén „Berlin”, a kifinomult stílusú ékszertolvaj, a szerelem megszállottja, már jóval a pénzverde előtt tehetséges szélhámos volt. Szinte biztosan tátva marad a szád attól, milyen fondorlatosan rabolja ki Párizs legnagyobb aukciósházát ebben a vadiúj sorozatban.

A gonosz gyermekei - (HBO Max - December 14.)

Egy titokzatos gyilkos megöl egy prominens politikust, és egy régi aranyérmét hagy a kezében. Nikola Bobic vonakodva ugyan, de elvállalja a védelmet a rituális gyilkosságnak tűnő ügyben, ám fogalma sincs arról, hogy ezzel egy veszélyes játékba keveredik, ami örökre megváltoztatja az életét. Nagyon fordulatosnak és lebilincselőnek ígérkezik ez a lengyel film.

Sisi és én - (HBO Max - December 22.)

Sztáray Irma grófnő Görögországban találja Sisit, távol az udvari etikettől. Teljes szabadságban élnek. Bármennyire is két különböző világ a császárnő és az udvarhölgy, egyre jobban megkedvelik egymást. Ám a nyár véget ér, és vissza kell térniük Bécsbe, ahol drasztikusan megváltozik az életük. A német történelmi film egészen más oldaláról mutatja be Sisit, és a két nő barátságát.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves