Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

3 sorozat, amit meg kell nézned decemberben a Netflixen

2023. november 27.

2 perc olvasás

ELLE

december Netflix sorozat
3 sorozat, amit meg kell nézned decemberben a Netflixen
© IMDB

A Netflix decemberben is remek sorozatokkal készül.


Hamarosan itt a december, de szerencsére a Netflix ismét nem fog csalódást okozni, ugyanis bőven lesz választék, ha sorozatozni szeretnénk. Most megmutatjuk, hogy melyik az a 3 sorozat, amiket mindenképpen érdemes megnézned. 

1. A korona (6. évad második fele)

December 14-én debütál A korona 6. évadának második fele. A történetben láthatjuk majd Vilmos herceg és Katalin hercegné szerelmének kibontakozását a Szent András Egyetemen, de Harry herceg botrányairól is szó lesz. Ami igazán izgalmas lesz azonban, hogy a finálé, miről fog szólni. Sokan egyébként kiakadtak az új évad első felén, amiért Diana hercegné szellemként tért vissza, miután megtörtént a halálos balesete. A felháborodott rajongók szerint a készítőknek ezt a lépést ki kellett volna hagyniuk.

Ha még az első felét sem láttad az utolsó évadnak, akkor íme, a trailer, ami meghozza majd a kedved:

2. Berlin (1. évad)

Érkezik A nagy pénzrablás előzménysorozata december 29-én. A fénykorát élő Berlin és mesteri csapata Párizsban gyűlik össze, hogy az egyik legnagyszerűbb tervét végrehajtva egyetlen éjszaka alatt 44 millió eurót érő ékszert raboljanak. A főszerepben természetesen mindenki kedvence, Pedro Alonso. Az előzetes is fantasztikusra sikerült.

3. Analóg család (1. évad)

Az Analóg család december 7-én debütál a Netflixen. A thai drámasorozat arról szól, hogy egy fondorlatos középkorú férfi felépít egy hamis családot, amikor tudomást szerez elhidegült apja betegségéről, hogy még utoljára közel kerülhessen hozzá. A főszerepben Nopachai Jayanama,Namfon Kullanat és Krissanapoom Pibulsonggram.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves