Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Marianne

Rettegnek az emberek a Netflix horrorsorozatától, mindenkit megrémiszt

2023. május 09.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat horror netflix sorozat
Rettegnek az emberek a Netflix horrorsorozatától, mindenkit megrémiszt
© IMDb.

A Netflix ismét meglepte a horrorrajongókat, és egy olyan sorozatot tett elérhetővé, ami még a legnagyobb rajongókat is meglepte. 


A Netflix az utóbbi időben remekel, ha horrorról van szó. Mindig izgalmas filmeket, sorozatokat készítenek, vagy olyan alkotásokat vásárolnak meg, melyek szó szerint halálra rémítik a nézőket. 

Sokak szerint ez a legrémisztőbb sorozat a Netflixen

A Netflixen nem is olyan régen egy francia sorozatot kaptak fel, ami még 2019-ben készült. A Marienne csupán egyetlen évadból áll, bár voltak hírek arról, hogy folytatódik, végül nem kezdték el a forgatásokat. Ennek ellenére a sorozat most ismét népszerűvé vált, sőt, sokkal többen nézték meg, mint korábban. 

Sokak szerint annyira rémisztő, hogy még a Démok között című filmnél is sötétebb. A történet középpontjában Emma áll, aki visszatér szülővárosába, ahol felfedezi, hogy a démonok, akikről gyerekként álmodott, most terrorizálják a való világot. Emma íróként dolgozik, és épp akkor fejezte be a könyvét, ami egy boszorkányról, Marienne-ról szól. Reméli, hogy a horrort és a gyermekkorát kísértő rémálmokat egyaránt maga mögött tudja hagyni. Idővel a rémálmai rosszabbak lesznek, és találkozik a démonjaival. 

A horrorrajongókat is megijesztette a sorozat, még a műfaj kedvelői is azt mondták, ez a széria átlépett egy határt. 

Most fejeztem be a Marianne-t a Netflixen, és ez a legfélelmetesebb dolog, amit valaha néztem

– írta az egyik felhasználó. 

A legfélelmetesebb műsor/bármi, amit életemben láttam, a Marianne volt a Netflixen

– kommentelt egy másik néző. 

Nem tudom rávenni magam, hogy egyedül nézzem Marianne-t

– vallotta be egy néző. 

A Marianne amiatt nem kapott folytatást, mert nem sikerült elég magas számokat hoznia. A sorozat most ismét népszerű, így talán még az sem kizárt, hogy sok év után elkészül a második évad. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves