Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Movie Time

7 új karácsonyi film, ami garantáltan nem okoz majd csalódást

2022. december 20.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara
karácsony karácsonyi programajánló Netflix filmajánló hbo max
7 új karácsonyi film, ami garantáltan nem okoz majd csalódást
© Fotó: instagram/@netflix

Idén nagyon sok karácsonyi film jelent meg, mutatjuk a legjobbakat! 


Az ünnepek még mindig kifogyhatatlan ihletforrásnak számítanak, ezért meg sem lepődünk, hogy ismét sok új karácsonyi film jelent meg. A palettán vannak kevésbé jók, de összegyűjtöttük azokat, melyek garantáltan feldobják az ünnepi időszakot

Egy hollywoodi karácsony 

Jessica hollywoodi filmrendező, aki csakis karácsonyi filmeket készít. Egyik nap a forgatáson megjelenik Christopher, és váratlanul bejelenti, hogy megszűnhetnek a karácsonyi filmek. A nő és a férfi között eleinte rengeteg a konfliktus, de idővel mégis megtalálják a közös hangot, miközben Jessica próbálja megmenteni a filmet. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti a romantikus vígjátékokat. A film kifejezetten mulatságos, hiszen az összes karácsonyi filmes klisét kifigurázza. 

Megnézheted itt: HBO Max

Egy új karácsonyi történet 

A film az 1983-ban bemutatott Karácsonyi történet folytatása, és 33 évvel később játszódik. A történet középpontjában már a felnőtt Ralphie Parker áll, aki két gyerekével és feleségével él. Idén rá hárul a családi karácsony megrendezése, és hamarosan rádöbben, hogy a tökéletes ünnep megszervezése nem is annyira egyszerű feladat. 

Megnézheted itt: HBO Max

Karácsonyi románc 

Kétségtelen, hogy idén a Karácsonyi románc a legnépszerűbb ünnepi film. A gazdag örökösnőt Linday Lohan alakítja, már csak miatta is érdemes megnézni a filmet. A történet egyszerre mulatságos, és romantikus, ezért nem maradhat ki a listából

Megnézheted itt: Netflix

A karácsony szellemében

Will Ferrell új karácsonyi filmmel tért vissza, a partnere nem más, mint Ryan Reynolds. Az Apple TV új filmje Charles Dickens jól ismert klasszikusán alapszik, ám a Karácsonyi ének motívumai sokkal viccesebb formában elevenednek meg. A filmből nem hiányozhatnak a vicces jelenetek, és a kellemes dalok.

Megnézheted itt: Apple TV 

Valami a Tiffanytól

A karácsonyi vígjáték egy szerencsétlen véletlennel indul, amikor két férfi véletlenül összecseréli a Tiffany-dobozokat, így a barátnőik nem azt az ajándékot kapják meg, amit adni szerettek volna. Rachel békülési ajándékként egy jegygyűrűt kap, Ethan pedig egy fülbevalóval kéri meg a barátnője kezét. Egyik sem férfi sem így tervezte. Rachel és Ethan végül találkoznak, és hamarosan kiderült, hogy sokkal több bennük a közös, mint elsőre gondolták. 

Megnézheted itt: Prime

Ünnepi dallamok

Gail minden vágya, hogy énekesnő legyen. Az évek során hatalmas rajongótábora lett az interneten, így nekik köszönhetően felléphet az egyik rangos karácsonyi műsorban. El is indul, ám útközben meghibásodik az autója, ami nem várt akadályt gördít elé. Átmenetileg kénytelen egy kisvárosban időzni, ahol felkészíti az iskolásokat a karácsony koncertre, miközben szerelembe esik. 

Megnézheted itt: HBO Max

A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás

Idén a Marvel egy különleges karácsonyi különkiadással örvendeztette meg a rajongókat. A történet szerint Űrlord szomorú karácsonykor, ezért a barátai kitalálják, hogy meglepik őt valamivel, vagy valakivel. A különkiadás kellően vicces, és őrült, akárcsak A galaxis őrzői-filmsorozat. 

Megnézheted itt: Disney+
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves