Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW PHOTOS

Meglepő fotók érkeztek az És egyszer csak 2. forgatásáról

2023. január 24.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat forgatás Szex és New York And Just Like That
  Meglepő fotók érkeztek az És egyszer csak 2. forgatásáról
© Fotó: Instagram/@justlikethatmax

Még nem ért véget az És egyszer csak... forgatása, a stáb jelenleg is New Yorkban tartózkodik. Most váratlan fotók jelentek meg. 


A rajongók már türelmetlenül várják az És egyszer csak... második évadát. Az első szezon hatalmas sikert aratott, érthető, hogy sokan kíváncsiak, miként alakul Carrie és a többiek története. Az első szezon ráadásul nem zárt le minden szálat, így maradtak kérdések. 

Különleges fotók jelentek meg az És egyszer csak... forgatásáról 

Sarah Jessica Parker és Sarita Choudhury, aki Seemát alakítja a sorozatban, New Yorkban forgatnak jelenleg is. Az új képek pedig egy fodrászszalon előtt készültek róluk. Mindketten vizes hajjal voltak a forgatáson, a szünetekben pedig köntöst viseltek. A színésznők az esőben beszélgettek, és várták, hogy folytatódjon a jelenetek felvétele. 

A köntösök alatt mindketten a karaktereikhez passzoló ruhákban voltak. Carrie-n szokásához híven magassarkút láthatunk, ám most szoknya helyett nadrágot viselt. Sarita pedig egy bézs szettben várakozott. Az még nem lehet tudni, milyen jelenteket vettek fel a színésznők, mivel a sorozat alkotói megpróbálják titokban tartani, hogy miről fog szólni a következő évad. 

es-egyszer-csak-2023
Fotó: James Devaney / Getty Images

Ennek ellenére folyamatosan jelennek meg új információk. Legutóbb például az Aident alakító John Corbett is felbukkant a forgatáson. A színész kézen fogva sétált Sarah Jessica Parkerrel. Carrie ikonikus menyasszonyi ruhája is feltűnt, így azt sem tudni, hogy az miért jelent meg. 

A második évadot még nem jelentették be, bár az HBO Max legújabb beharagozójában már szerepel a sorozat, ezért várhatóan még idén érkezik az újabb évad. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves