Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BREAKING

Fotó: Újra együtt Carrie és Aiden a Szex és New York folytatásában

2023. január 14.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

sarah jessica parker sorozat Szex és New York and just like that szex és new york folytatás
Fotó: Újra együtt Carrie és Aiden a Szex és New York folytatásában
© Fotó: HOME BOX OFFICE / NEW LINE CINEM / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Váratlan fotó jelent meg a Szex és New York folytatásának a forgatásáról, a rajongókat pedig rögtön lázba hozta. 


Javában zajlik az És egyszer csak... második évadának a forgatása. A Szex és New York folytatása már az első évadban hatalmas meglepetéseket okozott a nézőknek, és láthatóan a következő szezon sem lesz unalmas.

Izgalmasnak ígérkezik a Szex és New York folytatása

Az első évad legsokkolóbb pillanata egyértelműen Mr. Big halála volt. A rajongókat teljesen megdöbbentette, ugyanakkor sokan elkezdtek gondolkozni azon, hogy vajon ki mellett találja meg végül Carrie a boldogságot. A rajongók egy része nagyon várta Aident, Carrie korábbi barátját, ám a karaktert alakító John Corbett nem szerepelt az évadban. 

Ám a legújabb forgatási fotók alapján úgy tűnik, már nem kell sokat várni, hiszen Carrie és Aiden kézen fogva sétálnak Manhatten utcáin. A képet az És egyszer csak... hivatalos Instagram oldalára töltötték fel.

Pszt. Ne mondd el senkinek. 

A rajongók a fotótól elképesztően lelkesek lettek, hiszen Aiden utoljára a második filmben tűnt fel. Akkor közte és Carrie között elcsattant egy csók, ám egyúttal le is zárták a románcukat. Most, hogy Carrie özvegy talán ismét fellobban a szerelem a két szereplő között

A sorozat körül még sok a rejtély, hiszen az alkotók nem sok információt árultak el arról, hogy miről fog szólni a második szezon. Aiden már biztosan visszatér, ahogyan azt is tudjuk, hogy Carrie ismét felvette a csodaszép menyasszonyi ruháját
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves