Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZEX ÉS NEW YORK

Sarah Jessica Parker megosztotta az első fotót az And Just Like That második évadáról

2022. október 06.

1 perc olvasás

ELLE
sarah jessica parker hbo max Szex és New York and just like that És egyszer csak
Sarah Jessica Parker megosztotta az első fotót az And Just Like That második évadáról
© instagram.com/andjustlikethat

Sarah Jessica Parker ledobta a bombát, úgy tűnik, nem kell már sokat várnunk.


Féltek az alkotók, hogyan fogadja majd a közönség az And Just Like That második évadát. Pedig a Szex és New York reboot bejött. Sarah Jessica Parker pedig meg is osztotta az első fotót a készülő évadról. 

Sarah jessica Parker ismét elfoglalta New York utcáit

Oly annyira sikeres lett, hogy nem is volt kérdés, hogy a második évaddal is visszatérnek majd. Egyelőre nem lehetett tudni, mikor kerül sor a forgatásra, vagy mikor lesz látható az új széria, pár dolog azonban már tudható a történetről.

Egyrészt, hogy Kim Cattrall, azaz Samantha Jones most sem tér vissza olyan komoly szinten sorozatba, hogy meg is jelenjen. Az viszont köztudott, hogy sokkal több szó lesz róla, említés szintjén, mint az első szériában. 

Az is ismert, hogy Chris Noth szerződése is megszűnt a produkcióval, ám Carrie régi szerelmei ezúttal sem maradnak ki a történetből, Aidan Shaw karaktere ismét főszerepet kap. 

Hogy mikor láthatjuk a végeredményt, az egyelőre még rejtély, azonban az már biztos, hogy a forgatás elkezdődött, és napvilágra kerültek a legelső fotók is!


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves