Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Menyasszonyi ruha

Hatalmas pillanat: Sarah Jessica Parker ismét menyasszonyi ruhát visel az És egyszer csakban...

2022. november 04.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

esküvő sarah jessica parker sorozat menyasszonyi ruha Szex és New York És egyszer csak
Hatalmas pillanat: Sarah Jessica Parker ismét menyasszonyi ruhát visel az És egyszer csakban...
© Fotó: New York Daily News Archive / Getty Images

Javában zajlik az És egyszer csak... második évadának a forgatása, a kinti helyszíneknek köszönhetően a rajongók hamar értesülhetnek a fejleményekről. Most Sarah Jessica Parker okozott pár emlékezetes pillanatot, hiszen ismét felvette Carrie menyasszonyi ruháját. 


Bár az És egyszer csak... első szezonja vegyes fogadtatásban részesült, a készítők mégis a folytatás mellett döntöttek. A forgatás jelenleg is zajlik, a legutóbbi fotók pedig rögtön lázba hozták a rajongókat. 

Carrie ismét menyasszonyi ruhát visel

Az első Szex és New York film egyik legismertebb jelente, amikor Carrie a menyasszonyi fotózáson felpróbál egy tucat ruhát. A kedvence egy Vivienne Westwood darab, amit a történet szerint a tervező ajándékoz neki.

esegyszercsak-2022
Fotó: James Devaney / Getty Images

Eredetileg ezt viselte volna az esküvőn, ám Mr. Big váratlanul meggondolja magát, és visszafordul a szertartásról. Bár a szereplők az első film végén összeházasodnak, a ruhát többet nem viselte Carrie, egészen mostanáig. 

Az És egyszer csak... legújabb forgatási felvételein a Vivienne Westwood ruhában sétál az utcán, amihez a zöld színű tolldíszt, és rövid fátylat visel. A ruhát a stylistok színben passzoló kabáttal, kesztyűvel és cipővel dobták fel. 

esegyszercsak2-2022
Fotó: James Devaney / Getty Images

Nem ez az első alkalom, hogy az És egyszer csakban... előkerülnek a szereplők régebbi ruhái, kiegészítői. Ilyen volt például Carrie kék Manolo Blahnik cipője, vagy az Eiffel-torony alakú táska. Ám ettől függetlenül váratlan a ruhaválasztás, kíváncsian várjuk, hogy milyen alkalomból vette fel a jól ismert darabot. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves