Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Fashion Moment

És egyszer csak... megint kiakasztotta a rajongókat

2022. november 11.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

divat carrie bradshaw sorozat kritika Szex és New York and just like that
És egyszer csak... megint kiakasztotta a rajongókat
© Fotó: James Devaney / Getty Images

Az És egyszer csak... egyre többször okoz felháborodást a rajongóknak. A történetvezetés mellett Carrie ruhatára kapja a legtöbb kritikát. 


Az És egyszer csak... második évadát jelenleg is forgatják New Yorkban. A külső helyszínek miatt a rajongók szinte azonnal értesülnek a fejleményekről, és rögtön ki is fejezik az elégedetlenségüket, ha valami nem tetszik nekik. Most épp Carrie cipője akasztotta ki az embereket. 

Ezért nem tetszik Carrie cipője a rajongóknak

A legújabb forgatási képeken Sarah Jessica Parker egy rózsaszín maxiruhát, szürke kardigánt, és oversize kabátot visel. A szett elsőre eléggé furcsának hat, de kivételesen nem ezen akadtak fenn a rajongók. A legtöbben a Carrie lábán lévő brogues cipőt illették negatív kritikával. 

A brogues egy kifejezetten elegáns félcipő, ami fazonjában hasonlít az oxfordhoz, ám a minták, varrások miatt mégis különbözik tőle. 

esegyszercsak-2022
Fotó: Jose Perez/Bauer-Griffin / Getty Images

A rajongók azt sérelmezik, hogy az új gardrób ellentétes Carrie személyiségével. A sorozatban főként a nagy márkák magassarkúit viselte, egyik kedvenc tervezője Manolo Blahnik. Ezzel szemben az új szériában olyan ruhákat, kiegésztőket adnak a színésznőre, melyek nem passzolnak a karakteréhez. Mint például a brogues cipő. 

A kommentelők úgy vélik, hogy ez nem az 50 éves Carrie stílusa, hanem egy teljesen másik nőé. Míg mások azt sérelmezik, hogy a sorozat rossz üzenetet közvetít arról, hogy miként kellene öltözködnie egy ötvenes éveiben járó nőnek. 

Természetesen a kritikusok mellett akadnak olyanok, akik úgy gondolják, hogy Carrie új stílusával sincs semmi baj. Továbbra is különleges darabokat visel, és megmaradt a nőies, extravagáns vonalnál.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves