Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AND JUST LIKE THAT...

Minden, amit tudni lehet az És egyszer csak... 2. évadáról

2022. október 20.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

sarah jessica parker Cynthia Nixon and just like that És egyszer csak AJLT Kristin Davis
Minden, amit tudni lehet az És egyszer csak... 2. évadáról
© IMDb

Végre kiderült minden, amit tudni akarunk az És egyszer csak... 2 évadáról! 


A nagysikerű Szex és New York sorozat folytatása, az És egyszer csak... második évada most már biztosan jön, ráadásul nem is olyan sokára! Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, Carrie, Miranda és Charlotte karaktere mellé idén sem fog visszatérni Samantha Jones, de azért többször is szó lesz róla ebben az évadban is, üzenetek és szóbeszéd formájában pedig fogunk hallani róla. Azonban mi nemcsak ezt, hanem még sok más meglepő infót is kiderítettünk az És egyszer csak... sorozat második évadáról, íme!

Íme minden, amit tudni lehet az És egyszer csak... második évadáról! 

Bár a sorozat második évadának olvasópróbái már a nyáron lezajlottak, igazság szerint csak nemrég kezdték el forgatni a folytatást. Ez pedig azt jelenti, hogy 2023 tavaszánál, nyaránál korábban biztosan nem láthatjuk a sorozatot, ami bár nagyon távolinak tűnik, hamarosan azért ide fog érni!

HBO MAX
HBO MAX

Újabb meglepetés, hogy a sorozatba vissza fog térni Carrie Bradshaw egykori szerelme, Aidan Shaw, akivel a Szex és New York rajongói sokszor találkozhattak. Aidanről egyébként már az első évad forgatásakor is rebesgették, hogy szerepelni fog az És egyszer csak... sorozatban, ám erre nem került sor. Eddig! Ugyanis úgy néz ki, hogy most visszatér a képernyőre Carrie egykori szerelme, ám azt nem tudjuk, hogy pontosan meddig és milyen formában.

Darren Star Productions / HBO
Darren Star Productions / HBO

A cselekményekről tehát nem sokat tudni, azt azonban a ksézítők már nyilvánosságra hozták, hogy a második évad három héttel az első évad utolsó epizódja után fog játszódni, tehát a sorozatban nem fog túl sok idő eltelni az évadok között.  Az első évad egyébként úgy fejeződött be, hogy Carrie a podcast producerével, Franklynnel csókolózott,  szóval sanszos, hogy a második évad első epizódjában is szó lesz róluk.

HBO Max
HBO Max

Sarah Jessica Parker mindezek mellett folyamatosan osztja meg a jobbnál jobb outfiteket, amiket az És egyzer csak... második évadának forgatásán visel. Legutóbb például ebben a csodás fukszia pink színű szettben fotózták le, de már egy egészen furcsa kezeslábasban is lencsevégre kapták a sorozatot forgató színésznőt, amit barátnőjével, Charlotte-tal sétál New York utcáin.

Ha pedig már Charlotte-ról van szó! A rendezők szerint Kristin Davis karaktere és a karakterének családja is több játékidőhöz fog jutni a második évadban, ezért érthető, hogy ő is nagyon sok jelenetet forgat. Az ő legutóbbi forgatási napján egy  egészen meglepő szettet viselt, amiből arra lehet következtetni, hogy valamilyen beöltözős gálán vagy maszkos bálon fog részt venni. Persze, az is lehet, hogy csak heccből vette fel a szettet, mert sosem lehet tudni! 

Az És egyszer csak... stylistjai pedig idén is nagyon kitettek magukért: több stúdiónyi ruha, cipő és táska várja, hogy képernyőre kerüljön és bár a lenti fotóból nem vehetőek ki teljesen a csodás darabok, annyi biztos, hogy divatból és szép holmikból a sorozat második évadában sem lesz hiány! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves