Gombasaláta metélőhagymával
Vágjuk le a gombák szárát. A fejeket mossuk meg gyorsan hideg víz alatt, és itatóssal szárítsuk meg. Tegyük egy salátástálba a mustárt a citrom levével, a sóval és a borssal, és öntsük hozzá vékony sugárban az olívaolajat, miközben habverővel keverjük. Amikor az olaj homogénné vált, adjuk hozzá a gombafejeket és a metélőhagymát. Hagyjuk pácolódni 2 órán keresztül.
Jó tanács: Még aznap fogyasszuk el a salátát, hogy a gombafejek roppanósak maradjanak.
Ötlet: Használhatunk kicsírázott metélőhagymát is.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!