Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

The Crown

Diana hercegné testvére most nagyon megharagudott A korona sorozat készítőire

2022. október 26.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat vélemény a korona Diana hercegné Charles Spencer
Diana hercegné testvére most nagyon megharagudott A korona sorozat készítőire
© Fotó: David Levenson / Getty Images.

A korona című sorozat új évada egyre nagyobb felháborodást kelt. 


Hamarosan elkezdődik A korona ötödik évada, közben a stáb már a következő szezont forgatja Spanyolországban. Az elmúlt időszakban többen is kifejtették a véleményüket a szériával kapcsolatban, most Diana hercegné testvére tett egyértelmű gesztust a készítők felé. 

Diana hercegné testvére számára már sok A korona legújabb évada

Miközben a rajongók már izgatottan várják a Netflix sikerszériájának legújabb évadát, egyre többen kritizálják az alkotókat, illetve a sorozatot. A stáb jelenleg a hatodik évadot forgatja Spanyolországban, a helyszínen készült felvételekből pedig egyértelműen látszik, hogy a történet most ért el Diana hercegné balesetéhez. 

Az őt alakító Elizabeth Debicki a forgatáson azt a szürke nadrágkosztümöt viselte, amit a walesi hercegné a balesetkor. A fotók Diana hercegné öccséhez is eljutottak, aki egy megható bejegyzéssel fejtette ki a véleményét a helyzetről. 

Charles Spencer egy fényképet tett közzé Diana hercegné nyughelyéről, ezzel utalva arra, hogy nagyon nem tetszik neki az, amit A korona készítői csinálnak. A walesi hercegné testvére már korábban is kifejtette a véleményét a sorozatról, elmondta, hogy sokan valóságként kezelik azt, amit a képernyőn látnak. Pedig a dolgok nagy része fikció. 

A korona stábja szeretett volna forgatni a Spencer-család birtokán, ám ezt Charles Spencer visszautasította. Kötelességének érzi, hogy megvédje a nővérét, és az emlékét

Nem Charles Spencer az egyedüli, akit felháborít a sorozat, legutóbb Diana hercegné egykori barátnője nevezte szadistának és gonosznak az alkotókat. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves