Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Óriási a botrány A korona 5. évada miatt

2022. október 17.

2 perc olvasás

ELLE

botrány sorozat diana hercegné királyi család a korona
Óriási a botrány A korona 5. évada miatt
© Instagram/The Crown

A korona új évada sokaknál kiverheti majd a biztosítékot. 


A korona 5. évadában bemutathatják Diana hercegné tragikus párizsi autóbalesetét, valamint a halála előtti napokat. Az új évad november 9-én jelenik meg a Netflixen. Állítólag a streaming-szolgáltató nagyon túldramatizálta Vilmos és Harry herceg édesanyjának a halálát, ezért sokan már most kiakadtak. A szériába szintén beletettek egy fiktív történetszálat, ami szerint Károly megpróbálta elűzni az édesanyját, Erzsébet királynőt. 

Fülöp hercegnek is fiktív viszonya lesz

A sorozatban a néhai Fülöp herceget is igen furcsán ábrázolják, mert a sztoriba beletették egy állítólagos viszonyát. A jelenleg 69 éves Penny Knatchbull 32 évvel fiatalabb volt Fülöp hercegnél, valamint csupán 20 esztendős volt, amikor először találkoztak. A királyi családhoz közelálló források szerint gusztustalan, hogy Erzsébet királynő halála után így ábrázolják a férjét. 

Károly és Erzsébet kapcsolata is kiverte a biztosítékot

A sorozatban lesz egy olyan rész, ahol Károly azt mondja az édesanyjának Erzsébet királynőnek, hogy börtönbe kellene őt zárni, mert egy rossz anya volt. A királyi család egyik szakértője állította, hogy mindezek fikciók, de a Netflix nem hajlandó elismerni, hogy nem tények alapján készültek ezek a jelenetek. Állítólag még a stáb több tagját is aggasztják a jelenetek, amelyek Diana halála előtti pillanatait mutatják be.

Olyan érzés, mintha egy határt átlépnénk

- mondta valaki.

Vilmos herceg dühös lesz

Egy Vilmos herceghez közel álló forrás tegnap este azt mondta a lapnak, hogy várakozásaik szerint a walesi herceget feldühítheti a Netflix, hogy szórakoztató céllal reprodukálja édesanyja utolsó napjait. A Netflix állítja, hogy Diana hercegné tragikus halála Párizsban nem lesz újra felidézve, de egy forrás mást állított: 

Nagyon kellemetlen érzés visszatérni Párizsba, és Diana utolsó napjait és óráit drámává változtatni. A műsor mindig igyekezett a királyi történelem kitalált változatát a lehető legnagyobb érzékenységgel bemutatni. De mostanában, ahogy a dolgok közelednek a jelenhez, egyre nehezebb megtalálni ezt az egyensúlyt.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves