Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

The Crown

Károly herceg először szólalt meg A korona című sorozatról

2022. augusztus 17.

2 perc olvasás

ELLE
angol királyi család károly herceg a korona the crown netflix sorozat brit királyi család
Károly herceg először szólalt meg A korona című sorozatról
© ANDY BUCHANAN / AFP

A Netflix sikerszériája, A korona nem nyerte el Károly herceg tetszését, szerinte teljesen máshogy ábrázolják őt, mint amilyen valójában. 


Bár hivatalosan eddig egyszer sem ismerték el, sejteni lehetett, hogy a Netflix sikersorozatát, A koronát a királyi család tagjai is figyelemmel követik. Hogy is ne tennék, hiszen az ő történetüket dolgozza fel a széria, igaz, a kellemetlen pillanatokat sem rejtik benne véka alá. Épp ezért Károly herceg sincs elragadtatva a képernyőn látottaktól. 

A korona II. Erzsébet brit királynő életét dolgozza fel, és számos botrányt is bemutatnak az epizódokban, többek közt például Fülöp herceg hűtlenségét, vagy Károly herceg és Kamilla Parker Bowles titkos viszonyát. 

Minden bizonnyal ez utóbbi vágta ki a biztosítékot Károly hercegnél, aki a Skót Munkáspárt vezetőjének panaszkodott a karaktere ábrázolásáról. 

Nem olyan Károly herceg, mint amilyennek a sorozatban láthattuk

Amint azt Anas Sarwar nemrégiben elárulta, Károly herceg még tavaly ősszel, a skót parlament megnyitó ünnepségén beszélt neki a szériáról. 

 Az esemény után Erzsébet királynő fia a következő mondattal köszöntötte a képviselőket: 

„Örülök, hogy megismerhetem önöket, messze nem olyan vagyok, mint ahogyan a Netflixen ábrázolnak.” 

A célzás egyértelműen A korona 4. évadának szólt, amely Károly herceg szerelmi életét állította a középpontjába. A Diana-Károly-Kamilla szerelmi háromszög bőven tartogatott kényes témákat, amiket a készítők képernyőre vittek, valóban nem túl hízelgő képet festve a trónörökösről. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves