Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

The Crown

Újraindult A korona forgatása – itt az első fotó!

2022. szeptember 15.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix erzsébet királynő forgatás királyi család a korona the crown
Újraindult A korona forgatása – itt az első fotó!
© Netflix

Erzsébet királynő halála után újra zajlanak A korona című sorozat 6. évadának munkálatai.


Ahogy azt korábban a készítők is jelezték, a Netflix nagysikerű sorozata, A korona forgatása abban a pillanatban leállt, ahogy a világ megtudta, hogy Erzsébet királynő balmorali kastélyában elhunyt. Azt ugyan nem árulták el, hogy meddig fog tartani a kényszerszünet, ám úgy tűnik, nem sokáig tétlenkedett a stáb, és szűk egy héttel az egész világot megrengető halálhír után újraindultak a munkálatok.

A korona stábját a hatodik évad forgatása közben kapták lencsevégre a fotósok, méghozzá Barcelonában. A kiszivárgott felvételeken Elizabeth Debicki színésznő látható, aki a megszólalásig hasonlít Diana hercegnére.

Az öltözékéből ítélve éppen Diana kilencvenes évekbeli, Boszniában tett látogatását idézték meg, amelyre néhány nappal a halálát megelőzően került sor.

A stylistok ezúttal is remek munkát végeztek, az arany fülbevaló és a halvány rózsaszín ing is tökéletes mása Diana eredeti szettjének.

Tisztelegnek Erzsébet királynő előtt

Bár stáb ismét gőzerővel dolgozik, jövő hét hétfőn, szeptember 19-én, Erzsébet királynő temetésének napján várhatóan a tiszteletadás jeleként újra felfüggesztik majd a munkát. Ahogy Peter Morgan, A korona alkotója is fogalmazott a szomorú hír hallatán:

„A korona mindenekelőtt egy szerelmeslevél a királynőhöz. Egyelőre nem tudok többet hozzátenni a hírhez, mint csendet és tiszteletet.”

A sikersorozat 5. évadának premierje idén novemberre van kitűzve, vagyis a rajongóknak még egy darabig türelmesen kell várniuk a folytatásra.

Ennek ellenére a királynő halálával A korona nézettsége újra látványosan megugrott, és több országban is újra felkerült a Netflix sikerlistájára.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves