Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Royal family

Kiderült, hogy A korona bemutatja-e Diana hercegné tragikus balesetét

2022. október 21.

1 perc olvasás

ELLE

diana hercegné királyi család a korona
Kiderült, hogy A korona bemutatja-e Diana hercegné tragikus balesetét
© Instagram/The Crown

Diana hercegné miatt rengeteg kritikát kap A korona című sorozat. 


Mint megírtuk, óriási a botrány A korona ötödik évada miatt. Ebben az évadban fogják bemutatni Diana hercegné utolsó éveit, ám sokáig nem derült ki, hogy vajon a baleset pillanatait is leforgatják-e. Most végül kiderült, hogy nem fogják bemutatni a párizsi tragikus balesetet. 

1997-ben történt a tragédia

Diana hercegné 1997-ben vesztette életét Párizsban, miután őt, a barátját, a biztonsági őrét és a sofőrjét paparazzik üldözték. Az is kiderült, hogy a sofőr ittas állapotban volt. A hercegné nem a helyszínen, de később a kórházban életét vesztette. 

Itt fog kezdődni az új évad

Az 5. évad a 90-es évek elején fog játszódni, amikor Diana és Károly házassága kezd zátonyra futni. Mint kiderült, a hercegné halálát a 6. évadban fogják bemutatni, de a producerek úgy döntöttek, hogy érzékenyen kezelik, ezért a baleset pillanatai nem lettek leforgatva. A szériába a baleset előtti és utáni pillanatok fognak bekerülni. 

A legnézettebb tartalom 

A kritikák ellenére A korona a Netflix legnézettebb sorozata lett Erzsébet királynő halála óta. A brit uralkodó szeptemberi halála után egy rövid időre leállították a forgatásokat, de nem sokkal később újra elkezdték a munkálatokat. A hatodik évadra megtalálták már a tökéletes színésznőt Katalin hercegné szerepére is, bár a sorozatban akkor ő még csak a fiatal Kate Middleton lesz. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves