Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi család

Kiderült, mi történik A korona című sorozattal, ha Erzsébet királynő meghal

2022. július 27.

2 perc olvasás

ELLE
sorozat angol királyi család erzsébet királynő királyi család a korona
Kiderült, mi történik A korona című sorozattal, ha Erzsébet királynő meghal
© Getty Images/Max Mumby/Indigo

A Korona című sorozat készítői tudják, hogy mit fognak tenni abban az esetben, ha Erzsébet királynő meghal.


Kiderült, mi lesz A korona című sorozat sorsa, ha Erzsébet királynő meghal. A nagysikerű sorozat ötödik évada 2022 novemberében érkezik meg a Netflixre, de már biztos, hogy a következő évben jön a hatodik évad is. Abban az esetben, ha  II. Erzsébet meghal abban az időszakban, amíg jönnek az újabb évadok a készítők úgy döntöttek, hogy határozatlan időre azonnal befejezik a forgatásokat.

A saját tervük

Nem csak az Egyesült Királyságnak van egy Operation London Bridge nevű terve arra az esetre, ha a brit uralkodó meghal, de A korona stábjának is. Ha II. Erzsébet meghal szinte biztos, hogy egy hétre minimum leállnak a forgatással, de valószínűleg inkább hosszú hetekről lesz szó.

Az igazi terv

 „London Bridge is down”, ezután a mondat után gyökeresen meg fog változni Nagy-Britannia élete. Erzsébet királynő már 70 éve van trónon, de ő sem fog örökké élni. Már a 60-as években készítettek egy tervet arra az esetre, ha a királynő meghal. Utóda a fia, Károly herceg lesz, aki Erzsébet halálának az estéjén fogja mondani az első hivatalos beszédet, majd másnap 11 órakor esküszik fel királyként.

Hogyan szerez róla tudomást a nyilvánosság?

A nemzetközi hírügynökségnek, a Press Associationnek és a világ többi médiacsatornájának egyszerre küldenek egy nyilatkozatot. A tradíció szerint egy gyászruhás inas kisétál a Buckingham Palotából, és kitűz egy fekete szegélyű tájékoztató levelet a kapura. A Fülöp herceg haláláról szóló tájékoztatást 2021. április 9-én tűzték ki a Buckingham Palotára. „Amíg az inas kifüggeszti a levelet, a palota weblapján is egyetlen oldal lesz elérhető, ami ugyanazt a szöveget mutatja fekete háttérrel” – mondta a Guardian.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves