Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Erős kritika

„Szadista és gonosz": kemény kritikát kapott a Netflix A korona új évada miatt

2022. október 24.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat diana hercegné a korona
„Szadista és gonosz": kemény kritikát kapott a Netflix A korona új évada miatt
© Instagram/@thecrownnetflix

Hamarosan elkezdődik A korona legújabb évada, ám ennek nem örül mindenki!


A korona legújabb, 5. évadának a premierje november 9-én lesz. Miközben a rajongók várjak az új részeket, a stáb már a következő szezont forgatja Párizsban. Izgalmas pillanatokból garantáltan nem lesz hiány, de pár jelenet már most nagy felháborodást okozott.

A Netflix sorozata egyre többször okoz felháborodást a királyi család tagjai és Diana hercegné egykori barátai számára. Most Simone Simmons, a walesi hercegnő egyik közeli barátja nevezte szadistának és gonosznak A korona következő évadát. 

Diana hercegné egykori barátnője élesen bírálta a sorozatot

Simmons felháborodását többek között azok a jelenetek váltották ki, melyek már az új évadban is szerepelni fognak. Diana autót vezet, és beszáll egy limuzinba, a képsorok pedig kísértetiesen hasonlóak azokhoz, melyek később a halálát okozták.

Diana egykori barátnője szerint az alkotók szadisták, gonoszak, miközben a műsort undorítónak és betegesnek nevezte. Úgy érzi, hogy a Netflix sikerszériája arra kényszeri Vilmos és Harry hercegeket, hogy újra átéljék az édesanyajuk halálakor érzett fájdalmat

Ám nem az ez egyedüli jelenet, ami nagy felháborodást okozott, hiszen az ötödik évadban szerepelni fog az elhíresült BBC interjú is, melyet hazugsággal csaltak ki Diana hercegnétől. Vilmos herceg szerint az interjú nagyban hozzájárult a szülei közötti viszony megromlásához.  

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves