Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW SEASON

Új képek jelentek meg a Bridgerton 3. évadából

2023. január 18.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat forgatás a Bridgerton család
Új képek jelentek meg a Bridgerton 3. évadából
© Fotó: Instagram/@bridgertonnetflix

Jó hír minden Bridgerton rajongónak, mivel új információk és fotók jelentek meg a következő évadról. 


A Bridgerton család 3. évadát még nyáron kezdték el forgatni, ám a munkálatokat még nem fejezték be. A következő szezon Penelope és Colinc románcáról fog szólni, így biztosan izgalmas epizódok várhatóak. 

Új képek érkeztek a Bridgerton forgatásáról

A sorozat forgatását egy időre a stáb kénytelen volt leállítani, mivel ellentétek alakultak ki az alkotók között, ám szerencsére már visszatértek a munkához. A munkálatok jelenleg a népszerű Bath városában zajlanak. Az angliai város kedvelt kirándulóhelynek számított a régenskorban. A stáb a híres Royal Crescent épületegyüttes előtt forgatott. 

A helyszínt ellepték a hintók, és a régenskor jellemző ruháiba felöltözött színészek. A szemfüles rajongók Nicola Coughlant is elcsípték, aki hasonló zöld ruhát viselt, mint a második évad egyik jelenetében. Ezért sokan arra tippelnek, hogy lesznek visszaemlékezések. 

A forgatáson többen látták az új szereplőket, illetve feltűntek a Featherington-testvérek is. További felvételeket itt nézhetsz meg

A harmadik évad forgatása kapcsán korábban felmerültek problémák, mivel a forgatókönyvben szerepelt egy viszonylag komor történetszál, mellyel az alkotók nem voltak elégedettek. Szerintük túlságosan sötétté vált volna tőle a sorozat, ők pedig inkább a vidámságra szeretnének törekedni

Az már korábban kiderült, hogy a következő szezonban is szerepelni fog Antohony és Kate, így az ő történetük biztosan folytatódik. Reméljük hamarosan még több információt árulnak el az alkotók, és bejelentik a premier dátumát is. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves