Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

COMING SOON

Három új szereplő is csatlakozik a Bridgerton 3. évadához

2022. július 21.

2 perc olvasás

Jeney Andrea

designtörténet bridgerton Netflix folytatás forgatás 3. évad
Három új szereplő is csatlakozik a Bridgerton 3. évadához
© Netflix

Végre elkezdődött a Bridgerton család harmadik évadának forgatása, amelyben a megszokott szereplők mellett új karakterek is megjelennek majd. Mutatjuk, kik is pontosan!


A Bridgerton család egyértelműen az egyik legsikeresebb sorozata a Netflixnek, az első évad hatalmas sikereket ért el 2021-ben, és már akkor lehetett tudni, hogy érkezik a folytatás. A második évadot idén márciusban mutatták be, és bár a kirtikusok és a rajongók nem voltak maradéktalanul elégedettek, azért így is alig maradt el népszerűsége az első szériához képest. Olyannyira, hogy az alkotók úgy tervezik, minden Bridgerton-testvér kap egy saját évadot, ahogyan a könyvek is, így valószínűleg összesen nyolc szériával számolhatunk.

Már forognak is a kamerák

A jó hír pedig, hogy a Netflix nem váratja sokáig a rajongókat, és már el is kezdték forgatni a harmadik évadot. Erről szerdán sajtóközleményt is kiadtak, illetve egy kis videót is közzétettek, amelyből kiderül, hogy mely karakterek térnek vissza egészen biztosan. Sőt, három teljesen új szereplő is csatlakozik a stábhoz!

Akik maradnak...

Maga Lady Whistledown adta hírül, vagyis a Penelope Featheringtont alakító színésznő osztotta meg Instagram-oldalán nemrégiben, hogy a harmadik évad Colin és Penelope szerelmével folytatódik. Így egyértelmű, hogy az őket megformáló Nicola Coughlan és Luke Newton tehát visszatérnek. Rajtuk kívül Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton) és Golda Rosheuvel (A királynő) is újra feltűnnek majd, valamint minden bizonnyal Pheobe Dynevor (Daphne Bridgerton) és Simone Ashley (Kate Sharma) is látható lesz a folytatásban.

Az új szívtiprók

Daniel Francis Marcus Andersonként csatlakozik a csapathoz. A színész a a netflixes Maradj mellettem című trhillerből lehet ismerős számodra.

Sam Phillips, akit A korona című sorozatban ismerhettél meg, Lord Debling szerepében tűnik majd fel.

James Phoon pedig Harry Dankworth-öt alakítja majd.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves