Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

Róla szól majd a Bridgerton 4. évada? Ezért gondolják egyre többen

2024. július 04.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat 4. évad a Bridgerton család
Róla szól majd a Bridgerton 4. évada? Ezért gondolják egyre többen
© IMDb

A Bridgerton 4. évadára még biztosan várni kell, most azonban eláruljuk, melyik testvér romantikus története kaphatja a főszerepet. 


Idén visszatért a Bridgerton, és ismét hatalmas sikert aratott. A sorozat 3. évada Colinról és Penelopéról szólt, az ő történetszáluk volt a legfontosabb, miközben az alkotók lassan építették a többi testvér történetét. Ennek megfelelően a 4. évad is egy másik testvérről fog szólni, most eláruljuk, ki kaphatja a főszerepet! 

Ez a testvér kaphatja a főszerepet a Bridgerton 4. évadában

A 3. évad utolsó epizódja lezárta a főbb történetszálakat, és kiderült, mi történt Colinnal és Penelopéval az esküvő után. Ám az alkotók utaltak arra is, hogy miként folytatódhat a sorozat a jövőben. Több lehetőség, több testvér is szóba került, Eloise, Francesca és Benedict. Eloise szerelmi élete ebben az évadban nem kapott főszerepet, az évad végén pedig el is utazott, így nem valószínű, hogy az alkotók főszerepet szánnának neki. 

Francesca a 3. évadban férjhez ment, ezzel lezártnak is lehetne tekinteni a történetét, ám Julia Quinn regényében nem Lord John Stirling mellett találja meg a boldogságot. A regény szerint Francesca boldog házasságban él a férjével, egészen John haláláig, később pedig Michael Sterling, a férje unokatestvére lesz a második férje. Ha tartják az alkotók a könyvek idővonalát, akkor erre a történetre is várni kell még.

Éppen ezért a három testvér közül Benedict a legesélyesebb. Erre az évad végén egy utalást is tettek az alkotók. Az utolsó epizódban Benedict és Eloise egy bizonyos álarcosbálról beszélnek, ami fontos lesz a Benedict története szempontjából. Julia Quinn regényében egy álarcosbálon ismeri meg a nőt, aki később a felesége lesz. 

A rajongók szerint Benedict tűnik a legesélyesebbnek, annak ellenére, hogy a 3. évadban a története inkább a könnyű kalandokra épült. Sokak szerint ezt támasztja alá az a pletyka is, hogy idén csak ősszel kezdődnek a forgatások egy vidéki birtokokon. A Tisztességes ajánlat című könyv cselekményének a jelentős része vidéken játszódik, ezért ez logikusnak tűnik. 

Az alkotók pár héttel korábban elárulták, hogy 2026-ban érkezhet a folytatás. A forgatás nagyjából 8 hónapot vesz igénybe, ezután jön az utómunka, és a szinkronizálás. Emiatt kell a rajongóknak ilyen sokat várniuk. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves