Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

Itt van minden, amit A Bridgerton család 4. évadáról tudunk

2024. június 16.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
Itt van minden, amit A Bridgerton család 4. évadáról tudunk
© IMDb

Az már biztos, hogy A Bridgerton család folytatódik, most összegyűjtöttünk mindent, amit tudunk! 


Véget ért A Bridgerton család 3. évada, a rajongók pedig már alig várják, hogy érkezzen a folytatás. Erre még biztosan várni kell, ám összegyűjtöttük a legfontosabb információkat

Kiről fog szólni a Bridgerton 4. évada? 

Talán ez a kérdés foglalkoztatja most a legjobban a rajongókat! Több lehetőség is van, hiszen a 4. évadban előkerülhet Benedict, Eloise és Francesca szerelmi élete is. Az biztos, hogy egy testvér lesz fókuszban, és nagy valószínűséggel Benedict lesz a kiválasztott. Erre az utolsó epizódból lehet következtetni, amikor Benedict és Eloise beszélgetnek, és megegyeznek, hogy találkoznak az álarcosbálon. Julia Quinn regényében itt ismerni meg Benedict azt a nőt, akibe beleszeret. Bár a Netflix még nem erősített meg semmit, nagy eséllyel ezt a történetet láthatják majd a rajongók. 

Miről fog szólni a 4. évad? 

Mivel nagy valószínűséggel Benedict történetet dolgozzák fel az alkotók, így az egész évad az álarcosbállal kezdődik majd. A férfi itt ismer meg egy titokzatos nőt, akibe beleszeret, és fogalma sincs, hogy ki lehet. Sophie Beckett, a titokzatos nő egy gróf törvénytelen lánya, aki az apja halála után kénytelen szolgálóként dolgozni. Sophie ezután a Bridgerton-házban kezd el dolgozni, ami alaposan megbonyolítja a dolgokat. A Hamupipőkén alapszik a könyv, így igazán romantikus

Mikor érkezik a folytatás? 

A sorozat alkotói egy beszélgetés során elárulták, hogy a terveik szerint 2026-ban kerülnek fel az új részek. A 4. szezont még nem kezdték el forgatni, így nem tudni a premier pontos dátumát. 

Kik szerepelnek majd benne? 

Szinte az összes Bridgerton-testvér visszatér, látható lesz benne Luke Newton, Luke Thompson, Claudia Jessie és Nicola Coughlan is. Arról nincs információ, hogy Simone Ashley és Jonathan Bailey visszatérnek-e. A 3. évad azzal ért véget, hogy utazást terveztek. Persze ez nem zárja ki azt, hogy epizódszereplőként feltűnhetnek. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves