Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW PHOTO

Teljesen átalakult a Bridgerton sztárja, a rajongók sem ismerték fel

2024. június 27.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat színésznő
Teljesen átalakult a Bridgerton sztárja, a rajongók sem ismerték fel
© IMDb

A Bridgerton színésznőjéről az Instagramon jelent meg egy kép, amin még a rajongók is meglepődtek. 


A valóságban a Bridgerton színészei távol állnak a karaktereiktől. A Penelopét alakító Nicola Coughlan haja szőke és nem vörös. Ám a többi színésznő esetében is változtattak, például a Penelope testvérét alakító Bessie Carter sem járkál hatalmas kontyokkal a hétköznapokban. Most azonban az új projektje miatt alaposan átalakult, még a legnagyobb rajongók sem ismertek rá. 

Teljesen átalakult az új sorozata miatt a Bridgerton színésznője 

Bessie Carter az 1. évad óta szerepel a sorozatban, ő alakítja Penelope testvérét, Prudence Featheringtont. Eddig főként epizódszereplő volt, de a 3. évadban sokkal nagyobb szerept kapott. Többször tűnt fel a részekben, és a fejlődött a karaktere is. A színésznő Magyarországon kevésbé ismert, ezért a legtöbben még csak régens korszakot idéző ruhákban, és hatalmas frizurákkal látták. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bessie Carter (@missbessb) által megosztott bejegyzés

A színésznő persze a hétköznapokban nem így öltözködik, ám láthatóan közel állnak hozzá a kosztümös drámák. A Bridgerton után a UKTV új drámájában szerepel majd, aminek a forgatása már el is kezdődött, erről a produkció osztott meg pár fotót. 

Az Outrageous című sorozat az 1930-as években játszódik, így a színésznő külsejét is ehhez igazították. A szépen fésült, magas konty helyett egy rövid bobot visel a képen, és az évtizednek megfelelő ruhákat adtak rá. Az átalakulás igazán látványos, hiszen szinte alig ismerték fel a rajongók.

A színésznő a Bridgerton előtt számos angol sorozatban, filmben játszott, de a Netflix szériája hozta meg neki a valódi ismertséget. A forgatás alatt egyébként a szerelmet is megtalálta, mivel Bessie a 3. évad munkálatai idején kezdett el randevúzni a Lord Deblinget alakító színésszel. Sam Phillips 2022-ben ismerkedtek meg, a hírek szerint már össze is költöztek. 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves