Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Itt a válasz a Bridgerton legfontosabb kérdésére, az alkotók árulták el a titkot

2024. június 26.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
Itt a válasz a Bridgerton legfontosabb kérdésére, az alkotók árulták el a titkot
© IMDb

Véget ért a Bridgerton 3. évada, de a rajongókban maradt egy hatalmas kérdés, amire most megpróbálunk választ adni. 


A Netflix legsikeresebb sorozata a Bridgerton, aminek már biztosan érkezik a folytatása. A 4. évadra még várni kell, így a rajongókat nagyon érdekli, hogy találkozhatnak-e még Kate és Anthony párosával, most eláruljuk az igazat! 

Kate és Anthony így térhetnek vissza a Bridgertonba 

A 2. évad főszereplői sokak kedvencei, éppen ezért nagyon örültek a nézők, amikor kiderült, hogy a színészek még egy évadot elvállaltak. A 3. szezonban az alkotók jobban bemutatták a házasságukat, hiszen erre korábban nem volt lehetőség. Az évad azonban azzal ért véget, hogy elutaznak, így sokan biztosra vették, hogy biztosan nem találkozhatnak velük a nézők a folytatásban. 

Azonban nagyon úgy fest, hogy számítani lehet a színészek visszatérésére, legalábbis erről beszélt a Bridgerton showrunnere, Jess Brownell a Teen Vogue magazinnak. 

Szeretjük Jonnyt és Simone-t, és amennyire csak tudjuk, szeretnénk őket visszakapni. Már csak az apró nézésekkel, gesztusokkal is rengeteget tudnak átadni. Zseniális párosítás, abszolút!

– nyilatkozta.

Ahogyan írtuk, a történet szerint Kate és Anthony párosa a 3. évad végén Indiába utazik, hogy a születendő gyermekük megismerhesse a családi örökséget. Ezzel az alkotók elárulták, nem lesz hangsúlyos történetszáluk a színészeknek. 

Azt hiszem, egy kis időre Indiába küldésük erőssége abban rejlik, hogy nyitva hagyja az ajtót, hogy visszatérhessenek, ha a menetrendük lehetővé teszi. Úgy gondolom, érthető módon, ha bármelyik főszereplőnk az „életét” adta az évadért, akkor a következő évadokban támogatni akarjuk abban, hogy más projektjein is dolgozhasson. Megkérni a színészeket, hogy jöjjenek vissza. csak azért, hogy a háttérben legyenek, nem igazán fair velük szemben. 

Simone Ashley korábban egy beszélgetés során megosztotta, mindketten imádják a karaktereiket, éppen ezért mindent megtesznek, hogy pár epizód erejéig visszatérjenek. Bár azt nem árulta el, hogy a 4. évadban lehet rájuk számítani vagy sem. Nagy valószínűséggel tehát nem kell búcsúzni a karakterektől, a későbbi évadokban biztosan szerepelni fognak. 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves