Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AJÁNLÓ

8 premier, amit nagyon várunk augusztusban

2024. augusztus 01.

5 perc olvasás

Kurucz Barbara

film Netflix sorozat ajánló filmajánló mozi
8 premier, amit nagyon várunk augusztusban
© IMDb

Izgalmas augusztus vár a filmrajongókra, hiszen visszatér a mozikba Blake Lively egy romantikus drámával. Ám az Emily Párizsban rajongói is örülhetnek, mivel érkezik a sorozat 4. évada. Lássuk az augusztusi premiereket! 


Nagyon izgalmas mozis és streaminges premierekkel vár az augusztus. Végre megérkezik a magyar mozikba Blake Lively új filmje, amire a rajongók már régóta várnak. A Netflix is tartogat meglepetéseket, rögtön a hónap elején felkerül a Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz, és ebben a hónapban Emily Cooper is visszatér. Mutatjuk az augusztusi premiereket! 

Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz 1. évad (Netflix – augusztus 1.) 

Végre érkezik a Netflixre a Holly Jackson népszerű könyve alapján készült sorozat. Andie Bellt öt évvel ezelőtt megölte a barátja. A gyilkosság azóta is kísérti a kisváros lakóit, de látszólag mindenkit megpróbál megfeledkezni róla. Pippa, a végzős gimnáziumi tanuló a fejébe veszi, hogy egy iskolai projekt keretein belül előveszi az ügyet, mivel nem hiszi el, hogy Andie haláláért Sal Singh a felelős. Nyomozni kezd, egyre mélyebbre ássa magát az ügyben, a kérdés már csak az, vajon meddig nézi ezt a valódi gyilkos tétlenül? 

Az Esernyő Akadémia 4. évad (Netflix – augusztus 8.) 

Augusztusban érkezik a népszerű sorozat utolsó évada a Netflixre. A képregény alapján készült sorozat rajongói egy igazán epikus lezárásra számíthatnak. A 3. évad végén a Hotel Oblivionban történt leszámolást követően a Hargreeves-testvérek idővonala teljesen visszaállt, és szétszóródtak. Elvesztették az erejüket is, ami azt jelenti, hogy meg kell tanulniuk, hogyan gondoskodjanak önmagukról. Az apjuk, Reginald él és egy hatalmas üzleti birodalmat irányít. Egyre több változás történik a világban, ami arra sarkallja a testvéreket, hogy még egyszer találkozzanak, és hozzák rendbe a dolgokat. 

Mindörökké nyár (mozi – augusztus 8.) 

Ginny (Kathy Bates), Mary (Diane Keaton) és Nora (Alfre Woodard) egykor legjobb barátnők voltak, és azt csinálták, amit a legjobb barátnők szoktak: minden nyáron együtt mentek táborozni, poénkodtak és persze pasiztak. Az idő azonban eltelt, Ginny pedig a fejébe veszi, hogy összehozza a régi csapatot. Bár nagyon messzire sodorta őket az élet, amikor meglátják egymást, azonnal ott folytatják, ahol évtizedekkel ezelőtt abbahagyták. Együtt töltenek pár napot a régi táborban, de szembesülniük kell vele, hogy vannak dolgok, amelyek alaposan megváltoztak. 

Borderlands (mozi – augusztus 8.)

Lilith (Cate Blanchett), a titokzatos múltú kincsvadász, vonakodva tér vissza hazájába, Pandorára, a galaxis legkaotikusabb bolygójára. Feladata van, mivel meg kell találnia az univerzum leghatalmasabb gengszterének az eltűnt lányát. Váratlanul szövetségre lép a söpredék néhány tagjával: Rolanddal (Kevin Hart), a tapasztalt zsoldossal, Tiny Tinával (Ariana Greenblatt), a pusztító kis tinivel, Krieggel (Florian Munteanu), Tina védelmezőjével, Tannis-szel (Jamie Lee Curtis), a különc tudóssal, valamint Claptrappel (Jack Black), a tudálékos robottal. Ez a valószínűtlen csapat együtt vág neki az ismeretlennek, hogy felfedezzék a bolygó legnagyobb titkát, miközben az univerzum sorsa a kezükben van. 

It Ends with Us – Velünk véget ér (mozi – augusztus 15.) 

Lily Bloom élete nem indult könnyen. Bántalmazó családban nőtt fel, és évekbe került, amíg fel tudta dolgozni a történteket. Ám új életet kezdett, Bostonba költözött, virágboltot nyitott, és még a szerelem is beköszöntött az életébe, egy megnyerő, kedves, jóképű férfi személyében. A múltja azonban hamar utoléri, és hamarosan rádöbben, ugyanazokat a hibákat követi el, melyeket egykor az anyja. Mikor már minden veszni látszik, találkozik a régi szerelmével, aki egyszer már nagyon sokat tett érte. Bár a férfi most is megpróbál neki segíteni, a végső döntést egyedül kell meghoznia. 

Emily Párizsban 4. évad (Netflix – augusztus 15.)

A 4. évadával tér vissza Netflix népszerű sorozata, aminek a 3. szezonja nagyon izgalmasan ért véget. Emily és Alfie kapcsolata válságba jutott, miután Camille az oltárnál közölte, tudja, hogy Gabriel és Emily még mindig szeretik egymást. A dolgok azonban még ettől is bonyolultabbak, mivel Camille gyermeket vár. Emily ismét két tűz között találja magát, a szerelemi életében lévő drámák a karrierjére is hatással vannak, aminek egyáltalán nem örül. Az évad másik fele szeptemberben érkezik. 

A holló (mozi – augusztus 22.) 

Eric Draven és Shelly Webster mondhatni a lelki társak. Ám a sötét árnyékok a lány múltjából felbukkannak, és mindkettőjüket brutálisan meggyilkolják. Eric azonban esélyt kap arra, hogy megmentse a szerelmét, és attól sem riad vissza, ha ehhez önmagát kell feláldoznia. Könyörtelen bosszúhadjáratba kezd, felforgatja az élők és a holtak világát is, hogy helyrehozza a dolgokat. Ha szereted a horrort, ezt a filmet nem hagyhatod ki a hónapban!

Vészjelzés (mozi – augusztus 22.) 

Minden úgy indul, mintha egy tündérmese lenne. A csinos pincérnő (Naomie Ackie) megismeri a gazdag vállalkozót Slater Kinget (Channing Tatum), aki meghívja a nőt egy exkluzív, több napig tartó buliba a szigetére. A nőt és a barátnőjét magánrepülővel viszi a szigetre, ami minden igényt kielégít. Ám amilyen jól indulnak a dolgok, úgy lesz egyre gyanúsabb minden. A társaság színes és kicsit talán fura, ez még nem is lenne akkora baj, de hamarosan rájönnek, itt semmi sem az, aminek látszik. A kaland pedig hamarosan halálos fordulatot vehet. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves