Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

Videó: Megérkezett az Emily Párizsban 4. évadának az előzetese

2024. július 23.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat előzetes videó Emily Párizsban
Videó: Megérkezett az Emily Párizsban 4. évadának az előzetese
© IMDb

Már nem kell sokat várni az Emily Párizsban 4. évadára, így a Netflix ki is adta az első előzetest! 


Idén nyáron végre visszatér az Emily Párizsban, a Netflix egyik legsikeresebb sorozata. Folytatódnak Emily kalandjai, aki igazán nehéz helyzetbe került a 3. évad végén, és a többi kapcsolatban is akadtak bonyodalmak. Bár az alkotók eddig nem sokat árultak el a 4. évadról, az előzetesből azonban már sokkal több kiderül. 

Így folytatódik az Emily Párizsban a 4. évadban

A 3. évad vége nagy meglepetést okozott a rajongóknak, hiszen Gabriel és Camilla végül nem házasodott össze, a nő az oltárnál közölte, tudja, a vőlegénye Emilyt szereti. Ennek ellenére nem szakadt meg köztük teljesen a kapcsolat, hiszen hamarosan gyermekük születik. Camille vallomása Emily és Alfie kapcsolatára is hatással volt, szinte a szakítás szélére kerültek. 

Az évadzáró után nagyon sok kérdés vetődött fel a rajongókban, melyekre a színészek és az alkotók megpróbáltak válaszolni, ám túl sok információt nem osztottak meg. Annyi biztos, hogy a 4. évadban a kapcsolatok lesznek a középpontban, Emilynek pedig döntést kell hoznia, kivel szeretné folytatni az életét.

A Netflix által kiadott előzetes alapján lesznek bonyodalmak, Emily szerelmi élete még a karrierjére is hatással lesz, miközben nem tud dönteni Gabriel és Alfie között. Sylvie kapcsolatai is fókuszba kerülnek, legalábbis erre következhetünk a rövid videó alapján. Friss fotókat is kiadtak, ezek alapján pár új szereplő is csatlakozott a stábhoz, akik nagy valószínűséggel még jobban felpezsdítik a történetet. 

Az Emily Párizsban augusztus 15-én tér vissza a Netflixre. A streaming két részre bontotta az új évadot, a szezon második fele szeptember 12-től látható. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves