Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Filmajánló

5 halloweeni film, amit gyerekekkel is megnézhetsz

2023. október 24.

3 perc olvasás

ELLE

film filmajánló halloween családi film
5 halloweeni film, amit gyerekekkel is megnézhetsz
© IMDb.

Hamarosan itt a halloween, így összegyűjtöttünk pár olyan filmet, amit az egész család élvezni fog! 


A halloween népszerű témának számít Hollywoodban, és sok olyan film, sorozat van, ami kapcsolódik az ünnephez. Ám a horrorok, thrillerek nem valóak gyerekeknek. Éppen ezért most olyan filmek gyűjtöttünk össze, melyeket az egész család megnézhet, és senki sem fog megijedni közben! 

Coco

A Disney animációs filmje Mexikóban játszódik, a főhőse pedig egy fiatal fiú, Miguel. A fiú nagyon szeretne zenész lenni, éppen ezért ki akarja deríteni, hogy a családja miért hagyott évtizedekkel ezelőtt a zenész hivatással. Halottak napján egy véletlennek köszönhetően átkerül a Holtak világába, ahol egy különleges kalandban lesz része, miközben sokat tanul a családjáról

Hókusz pókusz

Az 1993-ban készült családi film boszorkányokról szól, akik visszatértek az élők közé. Halloween idején egy tini véletlenül feltámaszt három több száz éve elhunyt boszorkányt. Elszabadul a káosz, Max pedig megpróbálja megvédeni a kishúgát a boszorkányoktól, ami nem is annyira egyszerű. A filmnek 2022-ben mutatták be a második részét. 

Boszorkányok 

A Roald Dahl gyerekkönyvéből készült film egyik főszereplője Anne Hathaway, aki most egy gonosz boszorkányt alakít. A történet azzal kezdődik, hogy egy árván maradt kisfiú Alabamába költözik a nagymamájához. Nem sokkal később találkozik egy csodaszép nővel az egyik boltban, aki édességgel kínálja. Ekkor tudja meg, hogy boszorkányok léteznek, a nagymamája pedig rájuk vadászik. A dolgok akkor kezdenek bonyolultabbá válnik, amikor egy boszorkánygyűlésen találják magukat. 

Elvarázsolt kastély 

Jim sikeres ingatlanügynök, aki bármit képes eladni. Megbízást kap, hogy adjon el egy vidéki kastélyt, ezért a feleségével Sarával és a gyerekeikkel elutaznak, hogy megnézzék a helyet. Szörnyű vihar támad, így kénytelenek a kastélyban tölteni az éjszakát. Hamarosan furcsa dolgok történnek, a gyerekek találnak egy szellemgömböt, és rádöbbennek, hogy a lakók sokkal idősebbek, mint az gondolták volna. 

Rém rom 

Az animációs film három gyerekről szól, akik egy misztikus házat próbálnak legyőzni. A gyerekek labdája játék közben a szomszéd füvére esik, ám a férfi mindent összegyűjt, ami a kertjében köt ki. A labdával is ez a terve, de hirtelen rosszul lesz. Sajnos a gyerekek nem nyugodhatnak, mivel a ház folytatja, amit a szomszéd elkezdett, így kénytelenek harcolni. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves