Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Halloweeni program

3 halloweeni film a Netflixen, amit meg kell nézned októberben

2023. október 19.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

Netflix halloween programjánló horror film
3 halloweeni film a Netflixen, amit meg kell nézned októberben
© Eike Schroter / Netflix / IMDb

Közeledik a Halloween, és ha egy kis borzongásra vágy, a Netflix ebben segítségedre lesz.


A halloweeni időszakban sokan vágynak a kicsit keményebb sorozatokra és filmekre, amivel megalapozhatják a hangulatot. Ha te is azok közé tartozol, akik nem riadnak meg az ijesztőbb filmektől sem, akkor érdemes a Netflix filmjei közül válogatnod.

Vannak köztük kevésbé rémisztőek is, de többségük nem gyerekeknek való, így ne családi filmezést tervezz, ha ezeket szeretnéd megnézni.

A Netflix halloweeni kínálata

Az Usher-ház bukása

A film Edgar Allen Poe 1839-es novellája alapján készült, és egy gyógyszeripari vezető életét követi nyomon, aki korrupt ügyekbe keveredik. A film elsősorban azokban ajánlott, akik tényleg nem ijedősek, ugyanis viszonylag sok véres jelenetet tartalmaz, így ha gyakran szenvedsz rémálmoktól, nem biztos, hogy ez a neked való film.

Szellem van a házunkban

Ha egy könnyedebb filmet választanál, akkor ezt ajánljuk. A történet szerint a Presley család új városba költözik, ahol szeretnének tiszta lappal indítani, csakhogy az új házukat kísértetek lakják, pontosabban Ernest, a barátságos szellem, aki a padlásra vackolta be magát. A legkisebb fiú hamar összebarátkozik a szellemmel, és a közösségi média sztárjaivá válnak, de a dolgok lassan kezdenek egy kicsit ijesztővé válni…

Látlak

Ez ugyan nem új alkotás, hiszen 2019-ben mutatták be, de ha jobban szereted a thrillereket, mint a durva horrort, akkor ez tetszeni fog. A történet a Harper család életéről szól, ám az idillt beárnyékolja a feleség hűtlensége.

Férje, Greg egy nyomozó, aki egy fiatal fiú eltűnése ügyében nyomoz, de közben próbálja megoldani a házassági problémáit is. Felesége bűntudatot érez, és ez annyira megbénítja, hogy furcsa dolgokat kezd észlelni a házban, ráadásul egyre gyakrabban. A történet akkor válik ijesztővé, amikor már kisfiúkat is veszély fenyegeti.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves