Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FILMAJÁNLÓ

3 film, amit még idén ősszel meg kell nézned a Netflixen

2023. szeptember 14.

1 perc olvasás

ELLE

film Netflix filmajánló 2023 ősz
3 film, amit még idén ősszel meg kell nézned a Netflixen
© IMDb.

Megérkezett az ősz, és ezzel együtt a szuper filmek a Netflix felületére! 


A Netflix egész évben szuper filmekkel, sorozatokkal kedveskedik a mozirajongóknak. A lista idén ősszel is változatos, hiszen lesz romantikus komédia és dráma is. Sok újdonság érkezik majd a streamingre, most mutatjuk a kedvenceinket.  

Vajon létezik szerelem első látásra? 

Hadley véletlenül lekési a járatát Londonba, így a következő repülőn Oliverrel utazik. Mindketten New Yorkból utaznak Londonba, a repülőút alatt igazán közel kerülnek egymáshoz. Végül számot cserélnek, és megbeszélik, hogy mindenképp felveszik a kapcsolatot. A dolgok máshogy alakulnak, a káoszban elveszítik egymást, de Hadley eldönti, hogy látni akarja még Olivert. A Jennifer E. Smith regényéből készült film egyszerre romantikus és tanulságos. 

Hidegvér 

Justin Timberlake ismét a képernyőn látható, a partnere nem más, mint Benicio Del Toro. A film középontjában egy rejtélyes gyilkossági ügy áll, amit Tom Nicols (Benicio Del Toro) minden áron meg akar oldani. Egy fiatal ingatlanügynököt brutálisan meggyilkolnak, a gyanúsítottak listája pedig hosszú. Ahogyan halad a üggyel, úgy tud meg egyre többet saját magáról is. 

Mindent szabad

Emily és Luke egy helyen dolgoznak, a kapcsolatuk kiegyensúlyozott, hiszen éppen nem sokkal korábban jegyezték el egymást. Ám egy váratlan előléptetés felboríthatja a dolgokat, és megváltoztathatja az erőviszonyokat a kapcsolatukban. Újabb problémákkal szembesülnek és hamarosan az eljegyzésük lesz a legkisebb gond. A Netflix thrillerje jó kritikákat kapott, októberben érkezik a streamingre. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves