Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KÖNYVAJÁNLÓ

3 könyv, ami tetszeni fog, ha szereted a krimiket

2023. október 28.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

könyv agatha christie könyvajánló krimi
3 könyv, ami tetszeni fog, ha szereted a krimiket
© Shutterstock

Imádod a rejtélyes könyveket, amelyek elgondolkodtatnak? Most mutatunk pár krimit, amit kár lenne ősszel kihagynod! 


A borongós, esős napokon nincs is jobb, mint egy jó könyv társaságában eltölteni az időt. Ilyenkor sokaknál háttérbe szorulnak a romantikus regények, és előkerülnek a fordulatos krimik, amelyek az utolsó oldalig fenntartják a feszültséget! 

Agatha Christie: Őszi borzongás 

Agatha Christie történetei nem hiányozhatnak a listáról, hiszen számtalan fordulatos regénnyel, novellával ajándékozta meg az olvasókat. Az Őszi borzongás egy gyűjtemény, amiben több rövid történetet ismerhetünk meg. Különleges helyszíneken találkozhatunk a már jól ismert nyomozókkal, akik megpróbálják felgöngyölíteni az aktuális gyilkosság vagy kísértethistória szálait. 

krimi-konyvek-2023

Lucinda Riley: Bűntény az internátusban 

Egy norfolki magániskolában meghal az egyik végzős diák. Charlie Cavendish halála megdöbbent mindenkit, a gimnázium igazgatója pedig arra törekszik, hogy balesetnek állítsa be az esetet. Jazz Hunter nyomozó a társával együtt egyre mélyebbre merül a gimnázium életében, miközben folyamatosan kibontakozik előttük Charlie személyisége. Hamarosan rádöbbennek, hogy sokan akarhatták a fiú halálát. A nyomozás közben sok titok feltárul, többek között az iskola sötét titkai is kiderülnek. 

krimi-konyvek-2023

Ashley Flowers: Sok jó ember 

Margot nagyvárosi újságíró, de egy családi ügy miatt visszatér a szülővárosába. Wakarusa pontosan olyan, mint amilyen korábban volt: fojtogató a hangulata és rejtélyesek az emberek. Ám Margot-nak nem ez az egyedüli rossz emléke. Gyerekkorában a velük szemben lakó lány, January eltűnt, majd órákkal később az árokban találták meg holtan. A gyilkosság mély nyomot hagyott benne, főleg amiatt, mert 20 év elteltével sem találták meg a tettest. Nem sokkal azután, hogy visszaköltözik, egy újabb lányt gyilkolnak meg a szomszéd városban, a körülmények nagyon hasonlóak. Ez arra ösztönzi a nőt, hogy megoldja January esetét. 

krimi-konyvek-2023

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves