Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Könyvajánló

3 könyv, amit el kell olvasnod októberben

2023. október 04.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

Ősz könyv könyvajánló október olvasás
3 könyv, amit el kell olvasnod októberben
© Shutterstock / maxbelchenko

A hűvös őszi estéken néhány könyv lehet a legjobb barátod.


Ahogy az idő egyre hűvösebbé válik, ritkulnak a szabadtéri programlehetőségek is. Ilyenkor sokszor már jobban esik bebújni a takaró alá, és egy könyv meg egy forró tea társaságában tölteni az időd a kedvenc foteledben.

Van néhány kötet, amit kifejezetten ezekre az estékre ajánlunk!

Az ősz 3 legjobb könyve

Guillaume Musso: Angélique

konyv-musso-elle.hu

Az 1974-ben Antibes-ban született Mussotól már megszokhatta a közönség, hogy regényről regényre lebilincselően fordulatos történetekkel kápráztatja el az olvasóit. Legújabb regényében sincs ez másképp: Mathias Taillefer egy kórházi szobában tér magához. Ágya mellett találja Louise Collange csellistát, aki miután megtudja, hogy Mathias rendőr, különös megbízással áll elő. A férfi először visszautasítja, de lassanként felkelti érdeklődését az ügy, és egyre bonyolultabbá válik a helyzet. Elkezdődik a nyomozás, amelynek szálai leginkább befelé vezetnek, tétje pedig a megálmodott élet, a másik szívében és a világban betöltött biztos hely megtalálása.

Ken Follett: Papírpénz

ken-follett-elle.hu

Ken Follett történelmi regényeinek népszerűsége évtizedek óta töretlen. A katedrális című művéből film is készült, de a kétezres években kiadott Évszázadok-trilógia is hatalmas sikert aratott. Legújabb kötete sem kevésbé izgalmas: a brit kormány energiaügyi miniszterhelyettesét, Tim Fitzpetersont elcsábítják egy prostituált segítségével, majd megzsarolják: ha nem árulja el, ki kapja meg a Shield olajmező feltárási engedélyét, kiteregetik a sajtónak, hogy csalja a feleségét. De vajon ki és miért zsarolja? Egyelőre nem tudni, de az eseményekről hamarosan a sajtó is értesül…

Ann O’Loughlin: Összefércelt sorsok

ann-o-loughlin-elle.hu

Connie Carter mindent és mindenkit elveszített, ami és aki fontos volt számára az életben. Összetört szívének fájdalmát semmi sem képes enyhíteni, ezért úgy dönt, elhagyja New Yorkot, korábbi boldogságának színhelyét, és egy írországi kúriába költözik. Azt reméli, ott válaszokat, és talán gyógyírt talál a fájdalmára. Végül egy varróegyletben talál támaszra, ahol kiderül: minden nőnek hasonlóan tragikus a sorsa. A Bálterem kávézó és A bíró felesége szerzőjének legújabb regénye szívszorító és felemelő történet a női barátságról és a gondoskodás minden nehézségen átsegítő erejéről.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves