Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szabadidő

3 könyv, amit olvass el idén ősszel

2023. szeptember 29.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

Ősz könyv olvasás szabadidő
3 könyv, amit olvass el idén ősszel
© Getty Images

Egy-egy könyv remek szórakozást nyújt az őszi estéken is.


Ahogy egyre hűvösebbé válik az időjárás, a szabadtéri programok lehetősége lassan eltűnik. Ám nincs ok a szomorúságra, mert egy-egy jó könyv mindig segít kikapcsolódni.

Próbáld az ősz előnyeit meglátni: végre lesz időd elolvasni a régóta polcon várakozó könyveket is. Ha nincs ötleted, mit érdemes most választani a kínálatból, adunk néhány tippet!

3 könyv, amit kár lenne kihagyni

Dr. Julia Ravey: Agytakarítás

Tudományos útmutató az egészséges szokások kialakításához és céljaink eléréséhez

konyv-elle.hu

A szerző a BBC rádió műsorvezetője és producere, aki elsősorban tudományos témákkal foglalkozik a műsoraiban. Az agykutatás különösen fontos számára, az ezzel kapcsolatos tartalmai milliós nézetséget értek el az interneten. Könyvével azt szeretné megmutatni, hogyan veheted kézbe az agyad feletti irányítást. Sokan küzdenek rossz szokásokkal, amelyek szinte teljesen megbénítják őket a mindennapok során. Dr. Ravey kötete tudományos megfigyeléseken alapuló módszereket kínál, hogy megváltoztasd a szokásaid, elérd a céljaid, és végre olyan életet élj, amilyet igazán szeretnél.

A.M. Ollikainen: Mérleghinta

konyv-elle.hu

A finn Lars Kepler krimisorozata folytatódik, és újabb rejtélyes bűnesetekre derül fény Helsinkiben. Egy idős asszony holtestére bukkannak, és bár kezdetben öngyilkosságnak tűnik, Paula Pihlaja felügyelő gyanakodni kezd, hogy másról van szó, amikor újabb gyilkosságról kap bejelentést. A két eset között sok a hasonlóság, így hajtóvadászat indul a tettes után. Az izgalmas és fordulatos krimi az őszi estékre kiváló választás.

Gajdos Erika Tímea: Balatoni látomás

konyv-elle.hu

Lénárt Mária zongoraművész elmerül a badacsonyi művészvilágban, ám nem is sejti, hogy élete hamarosan gyökeresen megváltozik majd. Jótékonysági koncertje után válaszút elé kerül. Eközben Bárdi Júlia élete értelmét keresi egy balatoni zarándoklat során, és különös látomásai tartják benne a lelket, miután élete darabokra hullott. A két idősíkon játszódó romantikus és misztikus történet helyszíne a Balaton-felvidék. Ha szeretnél egy kis nyarat vinni a hűvös őszi estékbe, ez a történet az ideális választás.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves