Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Könyvajánló

3 könyv, amit olvass el a hosszú hétvégén

2023. október 20.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

Ősz könyv hosszú hétvége könyvajánló október
3 könyv, amit olvass el a hosszú hétvégén
© Shutterstock

A 3 napos hétvége arra is alkalmas, hogy egy-egy új könyv is bemutatkozzon.


Remélhetőleg végre lesz időd feltöltődni, és ha már a szabadtéri programokat megszerveztétek, marad időd egy kis olvasásra is. Van néhány könyv, amiket érdemes elolvasni, vagy legalább elkezdeni a 3 napos hétvége alatt.

Vannak köztük komolyabb hangvételűek és könnyedebbek is, de a szerelem mindegyikben megjelenik – hiszen erre van szükséged egy fárasztó hét után.

3 könyv egy októberi hosszú hétvégére

Delia Owens: Ahol a folyami rákok énekelnek

konyv-elle.hu

A történet Észak-Karolina mocsara partvidékén játszódik az 1950-es években. a környéken él teljes magányban egy kislány, aki teljesen önellátó, így nincs szüksége arra, hogy másokkal érintkezzen. Csakhogy az első szerelem felforgatja az életét… A kötet egyszerre fordulatos krimi, érzékeny fejlődésregény, valamint a vadon és az emberi lélek lenyűgöző természetrajza.

Guillaume Musso: Angélique

konyv-musso-elle.hu

Az 1974-ben Antibes-ban született Mussotól már megszokhatta a közönség, hogy regényről regényre lebilincselően fordulatos történetekkel kápráztatja el az olvasóit. Legújabb regényében sincs ez másképp: Mathias Taillefer egy kórházi szobában tér magához. Ágya mellett találja Louise Collange csellistát, aki miután megtudja, hogy Mathias rendőr, különös megbízással áll elő. A férfi először visszautasítja, de lassanként felkelti érdeklődését az ügy, és egyre bonyolultabbá válik a helyzet. Elkezdődik a nyomozás, amelynek szálai leginkább befelé vezetnek, tétje pedig a megálmodott élet, a másik szívében és a világban betöltött biztos hely megtalálása.

Ali Hazelwood: A szerelem elmélete

konyv-elle.hu

Elsie Hannaway elméleti fizikus, tanársegédként rengeteget dolgozik abban a reményben, hogy elnyeri álmai állását. Hogy kiegészítse a fizetését, alkalmanként álbarátnőt játszik olyan ügyfelek mellett, akik ezt busásan megfizetik. Ám azzal nem számol, hogy a szerelmet ő sem kerülheti el. Rá kell döbbennie, hogy a számok világa nem működik, amikor az érzelmei elől nincs hová menekülnie, így kénytelen a szerelemről alkotott elméleti tudását átültetni a gyakorlatba is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves