Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÚJ ÉLET

3 csillagjegy, akinek hétfőre megváltozik az élete 

2023. szeptember 02.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek hétfőre megváltozik az élete 
© Shutterstock

Hatalmas fordulat következik be ennek a három csillagjegynek az életében.


A horoszkóp szerint szeptember első hétvégéje meglepetéseket és nem várt fejleményeket hoz 3 csillagjegynek. Mutatjuk, kik számíthatnak arra, hogy hétfőre alapjaiban megváltozik az életük:

Rák

Rengeteg lehetőség áll előtted, kedves Rák. De ezek közül csak egy-kettő hasznos, míg a többi rossz útra terelhet. Talán régóta fontolgatod, hogy saját vállalkozásba kezdj, esetleg művészettel foglalkozz, és valamilyen módon a tehetségedből élj meg. Itt a lehetőség: tedd meg! Ugyanakkor nem menekülhetsz attól, hogy néhány kapcsolatodnak vége van, és ideje lezárni őket, és ez a párkapcsolatodat is érintheti. 

Bak

Rendkívüli idők várnak rád, Bak. Azt érzed, az univerzum lehetőséget ad arra, hogy levegőt vegyél, és felkészülhess egy hihetetlen ugrásra. A napokban sokat töprengsz azon, mihez kezdj az életeddel, és hétfőre meghozol néhány nagyon fontos döntést. Valószínűleg olyanokon agyalsz, mint egy teljes szakmaváltás, esetleg munkahelyváltás, de azt sem zárod ki, hogy külföldre költözz. 

Vízöntő

A hétvégén kemény leckét kapsz a sorstól. A cél az, hogy felébredj, Vízöntő. A konfliktusok, a nehézségek segítenek megmutatni, miből van már eleged, és mire vágysz igazán. Közben megmutatkozik a hihetetlen akaraterőd, és tehetséged is, ami rámutat arra, mivel kellene foglalkoznod, így új irányba terelheted az életedet. Az elnyomott érzések is felszínre kerülnek, ennek fényében a párkapcsolatod státusza is megváltozhat hétfőre.  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves