Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZŰZ TELIHOLD

3 csillagjegy, akinek óriási pénzösszeget hoz a Szűz telihold 

2024. február 23.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek óriási pénzösszeget hoz a Szűz telihold 
© Shutterstock

A Szűz telihold a hétvégén megoldhatja ennek a 3 csillagjegynek az anyagi helyzetét.


2024. február 24-én érkezik a Szűz telihold. A Szűz tudja, hogy a vágyaid életre keltésének titka azokban az apró cselekedetekben rejlik, amiket nap mint nap megteszel, és ha eléggé hajtottál a céljaidért, akkor a napokban siker koronázza az erőfeszítéseidet. Ám a horoszkóp szerint 3 csillagjegy ennél is többre is számíthat, mivel hatalmas pénzösszeg üti a markukat. Mutatjuk a szerencséseket:

Kos

Itt jön az elismerés, amire vártál, Kos. A Szűz telihold idején végre elnyered méltó jutalmadat az erőfeszítéseidért. A munkahelyeden előléptethetnek és felemelhetik a fizetésedet vagy egész egyszerűen meglephetnek egy vaskos bónusszal. Amennyiben üzlettel foglalkozol vagy saját vállalkozásod van, ugyancsak számíthatsz arra, hogy dőlni fog hozzád a pénz. Veregesd meg a válladat!

Oroszlán

Egy folyamatban lévő üzlet a végéhez közeledik, Oroszlán, és a telihold lesz az, ami elhozza a sikert. Sikerül megkötni az üzletet, megkapod az igényelt támogatást, és úszni fogsz a pénzben. De egy előléptetés, új munkalehetőség is lehet az, ami hirtelen megdobhatja a fizetésedet. Ha pedig művészettel foglalkozol és a tehetségedből próbálsz megélni, akkor szintén készülj arra, hogy jelentős összeg hullik az öledbe.

Skorpió

Egy cél, amiért fáradhatatlanul dolgoztál, izgalmas fordulóponthoz érkezhet. Talán sikerül megkötni a kívánt üzletet, befektetőt találsz vagy megszabadulsz attól, amit régóta árulsz. A Szűz telihold idején talicskával viheted haza a pénzt. De még azt sem lehet kizárni, hogy nyeremény formájában érkezik meg a plusz bevétel. Meglehet, régóta próbálgattad a szerencsédet, és most végre sikered lesz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves