Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZERELMI HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek megoldódnak a párkapcsolati gondjai a hétvégén

2024. április 13.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek megoldódnak a párkapcsolati gondjai a hétvégén
© Shutterstock

Ez a 3 csillagjegy nagyon szerencsés lesz a szerelemben a hétvégén.


Az Ikrek Hold szombaton és a Rák Hold vasárnap segít a kapcsolatok fejlődésében azáltal, hogy józan, logikus gondolkodásra, ugyanakkor empatikus megközelítésre ösztönzi a zodiákus tagjait, és arra bátorítják őket: merjék kimutatni az érzéseiket. A horoszkóp szerint a hétvégén ez a 3 csillagjegy sikeresen megoldhatja a párkapcsolati problémáit:

Rák 

Örülhetsz Rák, mert most kevés erőfeszítés is elég ahhoz, hogy megoldódjanak a párkapcsolati gondjaitok. Nagy megkönnyebbülés érhet, mikor rájössz: a kedvesed szeret és veled képzeli el a jövőjét. Láthatod, nincs olyan probléma, amit ne tudnátok együtt megoldani. Még a napokban új szintre emelkedhet a kapcsolatotok és sokkal szorosabbá válhat a kötelék köztetek.

Skorpió 

Talán nem voltál biztos abban, merre tart a kapcsolatotok. Az is megeshet, hogy az utóbbi időben többször összekaptatok, esetleg gyakran voltál féltékeny, mert attól tartottál: el fog hagyni a partnered. Valójában sokkal jobban szeret téged a párod, mint gondolnád, és ezt be is bizonyítja neked, kezdve azzal, hogy igazán megnyílik előtted.

Halak 

Ha kívánhatnál, annak biztos köze lenne a szerelmedhez. Kívánhatsz bátran, akár hangosan is, Halak! Tapasztalni fogod, hogy a kedvesed megváltozik, mert sokkal nyitottabb lesz a problémák megoldásával kapcsolatban, és jobban kifejezi az érzéseit. Bármilyen nehézségekkel is küzdöttetek, azok most véget érnek, és ahogy lenni szokott az is kiderül: egy kicsit megint felnagyítottad a dolgokat és nem volt akkora a baj.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves