Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 8.: Az Ikrek romantikus meglepetésre számíthat, a Rákot óvatosságra intik a csillagok

2024. március 08.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. március 8.: Az Ikrek romantikus meglepetésre számíthat, a Rákot óvatosságra intik a csillagok
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma legyenek elővigyázatosak a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Mibe fekteted az idődet, Kos? A mai Hold a Vízöntő jegyében felhívja a figyelmet a baráti kapcsolataidra, és bármennyire is érdekelt vagy egyes kapcsolatok építésében, előfordulhat, hogy pihentetned kell, mert bölcsen tennéd, ha saját magadra fókuszálnál.

Bika 

Magas szinten pörögsz, de minden motivációd és lendületed ellenére továbbra is korlátozva érezheted magad. Ha úgy érzed, elakadtál, az most nem a te hibád. Nyugodtan hibáztathatod a jegyedben kialakult Jupiter Hold négyzetét. A jó hír az: hamar elmúlik. 

Ikrek

Ma sem kerülnek el a munkahelyi drámák, de legalább a rossz napért kárpótolni fog a szerelmed, aki romantikus meglepetéssel készülhet. Sőt, még az egyedülállók is számíthatnak rá!

Rák

Az egyik legjobb tulajdonságod, hogy szeretsz másokról jót feltételezni, de ma ezzel nem árt óvatosnak lenned. Könnyen megvezethetnek téged, és komoly kellemetlenség érhet, ha olyanon segítesz, aki nem méltó rá.

Oroszlán 

Első a család, kedves Oroszlán. Munkahelyi kihívások, de főleg az otthoni dolog igényelhetik a figyelmedet. Ha nagy a baj, kezdeményezd bátran annak a lehetőségét, hogy otthonról dolgozhass. 

Szűz 

Összpontosíts a jó egészségre. A mai Hold és a Jupiter arra ösztönöz, hogy megtedd azokat az apróságokat, amik segítenek mentálisan és fizikailag fitten maradni. Legyen a wellness prioritást élvező eleme az életednek. 

Mérleg

El kell árulnod egy titkot? Legtöbbször nyugodt szívvel elmondod a bizalmasodnak. Ám a mai nap arra figyelmeztet, hogy lehet jobb, ha kicsit vársz vele, és egyelőre megtartod magadnak, amit el szeretnél mondani - légy óvatos. 

Skorpió

Egy partnerséghez kis türelem és eltökéltség szükséges a részedről. Amikor erős személyiségek és zseniális elmék találkoznak, varázslat, ugyanakkor feszültség alakulhat ki. Most igyekezz annyira rugalmas lenni, amennyire csak tudsz! 

Nyilas

Nagy gondolkodó vagy, de állandóan jár valamin az eszed, és nagy szükséged lenne a pihenésre. A mai nap csodálatos ajándék lehet, ha megtalálod a megfelelő egyensúlyt az elmélkedés és a kikapcsolódás között. Például nézhetnél este egy jó vígjátékot! 

Bak

A mai bolygóállások az óvatosság szükségességét jelzik az online tevékenységek során. Ha nincs beállítva kétlépcsős hitelesítés a vásárlásokhoz, vagy az e-mail fiókjaidhoz, fontold meg ennek beállítását. 

Vízöntő 

Ismerd meg önmagad - ez az egyik legjobb tanács, ami ma be érdemes betartani. Akik igazán szeretnek téged, nem fognak megorrolni rád, mert „megváltozol”, és önazonosan viselkedsz.  De lesznek olyanok, akik nem fogják értékelni, de ezt nem szabad a szívedre venned! 

Halak

Vigyázz, Halak, nehogy a jóhiszeműséged miatt kellemetlen helyzetbe kerülj. Ma olyanban bízhatsz meg, akiben nem kellene. Ne hagyd magad becsapni! A párban élők viszont nagyon boldogok lesznek, mert nem akármivel lepi meg őket a kedvesük.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves