Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 26.: A Mérleg élete lehetőségét kaphatja meg, a Vízöntő ma megismerkedik a leendő kedvesével

2024. március 26.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria
Napi horoszkóp, 2024. március 26.: A Mérleg élete lehetőségét kaphatja meg, a Vízöntő ma megismerkedik a leendő kedvesével
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ma nagyon szerencsések lesznek a szerelemben a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma valamiféle találkozóra, összejövetelre vagy hivatalos, ahol sok érdekes emberrel megismerkedhetsz, Kos. De nemcsak barátokra lelhetsz, ugyanis a Nagy Ő-vel is összefuthatsz a mai napon.

Bika

Egész nap a szerelem jár a fejedben. Amennyiben párban élő vagy, romantikus és fülladt estére számíthatsz a kedveseddel. Ha esetleg szingli vagy, akkor tudd, hogy nem sokáig leszel az, Bika.

Ikrek

Ma rátalálhatsz egy olyan érdeklődési területre kedves Ikrek, ami iránt szívből lelkesedsz és egyúttal remek pénzszerzési lehetőségnek tűnik, akár egyedül vágsz bele, akár egy társsal.

Rák

Sok volt a feszültség mostanában a szerelmi életedben, Rák? Ha igen, akkor számíthatsz arra, hogy ma vége lesz. Az, akit szeretsz, viszonozza az érzéseidet, és nagyon szeretné megoldani a köztetek fennálló nézeteltéréseket, és a jövő felé tekint.

Oroszlán

Ha szingli vagy, és szerelmet keresel, akkor ma állj készen Oroszlán, mert hirtelen meglelheted, méghozzá egy igazán váratlan helyen. Viszont igyekezned kell, ha nem akarod, hogy csak úgy elváljanak az útjaitok.

Szűz

Szerelem van a levegőben Szűz. Ha szingli vagy, a közös érdeklődési kör hozhat össze a leendő partnereddel. Amennyiben már van párod, számíts arra, hogy igazán romantikus estében lesz részetek.

Mérleg

Hirtelen a semmiből megkaphatod az álommunkát, Mérleg. Kicsit olyan érzésed van, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Beszélgessetek róla, de ha minden tökéletesnek tűnik, akkor ne habozz belevágni!

Skorpió

Találkozol egy olyan személlyel, akivel ugyanazért rajongtok, és ez akár egy szoros barátság kezdetét is jelentheti. De ha egyedülálló vagy, könnyen lehet, hogy ebből valami több is lehet!

Nyilas

Furcsa, misztikus álmaid lehetnek ma éjjel, Nyilas, és rávilágíthatnak egyes problémák megoldására vagy éppenséggel útmutatást adhatnak neked, ezért mindenképpen érdemes elemezni őket.

Bak

Ma egy összejövetel vagy esemény során kapcsolatba kerülhetsz befolyásos emberekkel, vagy művészekkel, akikkel előnyös barátságokat építhetsz ki, de az sem lehetetlen, hogy az egyikük személyében az új kedvesedet is megleled.

Vízöntő

Ha egyedülálló vagy, Vízöntő, megismerkedhetsz a leendő kedveseddel. Lehetséges, hogy egy új kolléga vagy szomszéd lesz az, legalábbis olyan, aki a közvetlen környezetedben van.

Halak

Ma különösen foglalkoztat az állat- vagy a környezetvédelem, de legalábbis valamilyen nemes ügy. A jó hír az, hogy te is kiveheted a részedet a segítségnyújtásból, és ez nagyon jót fog tenni a lelkednek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves