Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 21.: A Rák kellemesen csalódik, a Skorpió az átalakulás időszakába lép

2024. március 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. március 21.: A Rák kellemesen csalódik, a Skorpió az átalakulás időszakába lép
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint még a mai napon érdemes lehet a csillagjegyeknek belevágniuk egy új cél megvalósításába. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Engedd meg magadnak, hogy kreatív legyél, és olyan módon fejezd ki magad, amihez sok képzelőerő szükséges. A Nap a jegyedbe lépett és kezdetét vette a születésnapi szezonod, szóval, ez a tökéletes alkalom arra, hogy újra a reflektorfénybe kerülj.  

Bika

Kezdj egy új projektet, Bika. A Nap a Kosban van, és ez tökéletes időszak ahhoz, hogy az energiádat olyan dolgok felé irányítsd, amiket a legjobban szeretsz csinálni. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak majd!

Ikrek

A Nap a Kosban van, a barátságok és üzleti partnerségek házában. Keresve sem találhatnál jobb napot a baráti kapcsolataid felfrissítéséhez vagy ahhoz, hogy üzleti partnerekkel tárgyalj.  

Rák

Légy nyitott a lehetőségekre, amik adódhatnak a karrieredben és szerelmi életedben. Előfordulhat, hogy valami újjal ismerkedsz meg, amiről eredetileg úgy gondoltad, hogy nem fog tetszeni, de most mégis kellemes csalódás érhet! 

Oroszlán

Tűzz ki merész célokat magad elé, Oroszlán. A Nap a Kosba lépett, és erősen támogat a céljaid megvalósításában. Használd ki, hogy most szuperkönnyen és akár gyorsan elérheted a vágyaidat! 

Szűz

Érdemes lenne többet időzni a belső világodban. Tölts minőségi időt egyedül a természetben vagy egy szoba csendes magányában, ahol jól érzed magad. Gyakorold a meditációt, és találj olyan dolgokat, amik örömet okoznak.

Mérleg

Nézz szembe a kihívásokkal szerelmi életedben, Mérleg. Itt az ideje, hogy a kapcsolatod erősítésére összpontosíts. Üljetek be valahova vacsorázni. Legyél te az, aki randit kezdeményez. Tudasd a szerelmeddel egy üzenetben, hogy mit jelent neked.  

Skorpió

Tényleg lehet belőled vezető. Az átalakulás időszakában vagy, és ez lehetőséget teremt arra, hogy megmutasd a képességeidet, és elérd, hogy mások felnézzenek rád, valamint kövessenek téged. 

Nyilas

A Nap a Kosba lépett, és ismét felébredt benned a vágy, hogy megvalósítsd a céljaidat. Gőzerővel el is kezded felkutatni a lehetőségeidet, és már a mai napon jelentős előrelépést tehetsz.  

Bak

A hosszú távú befektetések, különösen az ingatlanokkal kapcsolatosak, most megtérülhetnek, Bak. Ha lakásvásárláson vagy eladáson gondolkodsz, itt az ideje megtenni. Minden jel arra utal, hogy kitartásod  valószínűleg meghozza a gyümölcsét. 

Vízöntő

Ma valami újat tudhatsz meg magadról kedves Vízöntő, vagy felfedezheted egy különleges képességedet. Épp jókor, mert ez segíthet előrelépni a munkahelyeden vagy akár az életben. 

Halak

Csinálj valami szórakoztatót, Halak. Találkozz egy barátnőddel, próbáljatok ki egy új éttermet a szerelmeddel. A lényeg, hogy ma érezd jól magad, és töltődj fel, mielőtt újabb kihívásokkal kell szembenézned.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves