Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Márciusi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek hatalmas fordulatot vesz az élete a héten

2024. március 19.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp változás 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek hatalmas fordulatot vesz az élete a héten
© Shutterstock

Egy-egy csillagjegy számára meglepően alakulhatnak a következő napok.


Március második felében néhány csillagjegy élete a feje tetejére állhat. Egyesek előtt új lehetőségek nyílnak meg, míg másoknak eljön az ideje, hogy lezárjanak egy korszakot.

Bármit is hoz az élet számukra, az biztos, hogy érdemes megőrizniük a nyugalmukat, ugyanis csak higgadtan lesznek képesek megfelelő döntéseket hozni.

Nézd meg, hogy téged is érintenek-e a nagy változások!

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete

Rák

Az elmúlt hetekben nagyon sokat töprengtél a jövődön és a szakmai életeden. Egyelőre nem mertél semerre mozdulni, ám most egy távolabbi ismerős olyan lehetőséget ajánl fel, amit ostobaság lenne nem kihasználni. Nincs mitől tartanod, ha kiderül, hogy mégsem tetszik, visszatérhetsz, de ki kell lépned végre a komfortzónádból!

Oroszlán

Bátornak és erősnek születtél, de előfordulhat, hogy most úgy érzed, nem akarsz tovább küzdeni. Talán nem a megfelelő partner van melletted, és csak ártotok egymásnak. Nagy dolog, ha ezt képesek vagytok felismerni, majd hozni egy döntést, és elengedni egymást. A fájdalom nem múlik el azonnal, de idővel mindketten belátjátok majd, hogy ez volt a legésszerűbb megoldás.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Nyilas

Mindenben ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, de ha ingatlannal kapcsolatos ügyeket intézel, érdemes kicsit rugalmasabbnak lenned. Talán nem úgy adod el vagy veszed meg az adott lakást, ahogy kezdetben gondoltad, de egy másik megoldás is működhet. Ügyelj a részletekre, és ne félj a változástól!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves