Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 15.: Az Oroszlánt nem kis szerencse éri, a Bak gondjai megoldódnak

2024. március 15.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. március 15.: Az Oroszlánt nem kis szerencse éri, a Bak gondjai megoldódnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint amíg néhányan kiélvezik a munkaszüneti napot, addig más csillagjegyek a kezükbe veszik a sorsukat. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ki jár a fejedben mostanában? A Hold belép az Ikrekbe, aktiválva a kommunikációs házat. Lépj kapcsolatba egy régi barátoddal, akivel egy ideje nem beszéltél. De még akár az exeddel is tisztázhatnátok a dolgokat ahhoz, hogy tovább tudj lépni.

Bika

A mai napon élénk társasági életet fogsz élni, és nagyon jót tesz a hangulatodnak. Itt a lehetőség őszintén kifejezni az érzéseidet a barátaidnak, a családodnak és élvezni azt a szeretetet, valamint figyelmet, amiben részesítenek.

Ikrek

Sokat gondolkodsz a jövődön, és arra jöhetsz rá: ahhoz, hogy sikeresebb legyél, változtatni kell néhány dolgon, de elsősorban a szokásaidon, a dolgokhoz való hozzáállásodon, és neki is látsz ennek a következő napokban.

Rák

Van valaki, aki megint megsérthet egy csípős megjegyzéssel. Nem először fordul elő, hogy az illető kóstolgat. Épp itt lenne az ideje kiállni magadért kedves Rák, és beszélni vele a dologról.

Oroszlán

A Hold belép az Ikrekbe, és aktiválja a pénz házát. Tudod, mit jelent ez, Oroszlán? Bizony, pénz állhat a házhoz, méghozzá egy váratlan forrásból. De az is lehet, hogy rábukkansz arra a lehetőségre, aminek köszönhetően rövid idő alatt felhízlalhatod a bankszámládat.

Szűz

A Hold belép az Ikrekbe, aktiválva a kapcsolatok házát, és ez egy csodálatos nap lehet arra, hogy találkozz valakivel, aki olyan dolgokat tanít, amikről nem is tudtad, hogy szükséged van rá.

Mérleg

Felébred a tudás iránti vágyad, és el is töprengsz azon, hogy beiratkozol egy tanfolyamra vagy önszorgalomból képezni kezded magad. Ez a munkádban is jól jöhet vagy a jövővel kapcsolatos terveidhez.

Skorpió

Nem baj Skorpió, ha vannak titkaid. Ne érezz kényszert arra, hogy megoszd őket környezeteddel, csak azért, mert esetleg mások is intim információkat osztanak meg veled. Ne kockáztasd, hogy utána rosszul érzed majd magadat és megbánod!

Nyilas

Mit szeretnél, Nyilas? Bárki lehetsz még, nem kell beérned a jelenlegi helyzeteddel, különösen akkor, ha olyat csinálsz, amit nem szeretsz. Kezdj el végre gondoskodni a saját igényeidről, és formáld át az életedet.

Bak

A napokban nagyon szerencsésnek érezheted magad Bak, mert végre lehetőséged nyílik megoldani egy régóta húzódó problémádat, de még az is előfordulhat, hogy jóformán varázsütésre megoldódik.

Vízöntő

Ma nagyon kreatív és játékos leszel. Végre jut időd számfestőzni vagy húsvéti koszorúkat készíteni a közelgő ünnepekre. Még élvezetesebb, ha ezt társaságban csinálod vagy ha este társasoztok egyet a családdal.

Halak

A Hold belép az Ikrekbe, aktiválva az otthonod és a családod házát. Ez egy nagyszerű nap arra, hogy élvezd az élet egyszerű dolgait. Talán ma nem történik semmi kirívó veled, mégis nagyon boldog leszel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves