Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 30: A Szűz legyen nagyon óvatos, a Baknak durva előérzete lesz

2024. május 30.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. május 30: A Szűz legyen nagyon óvatos, a Baknak durva előérzete lesz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma egyes csillagjegyeknek elővigyázatosnak, másoknak viszont bátornak kell lenniük. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A legszívesebben elbújnál otthon és ki sem mozdulnál. Ha erre van lehetőséged, akkor tedd meg, és ne tégy olyat, ami ellen minden porcikáddal tiltakozol. Amennyiben nincs rá mód, próbálj meg mielőbb végezni a feladataiddal, és utána jutalmazd meg magad! 

Bika

Légy óvatos Bika azzal, hogy úgy teszel, mintha értenél egy bizonyos kérdést, közben viszont nem. Ezzel magadat is becsaphatod meg a környezetedet is, amiből kellemetlenséged származhat.  

Ikrek

Próbálj nyugodt maradni, Ikrek. Ne feledd, hogy a belső béke az egészséged alapja. Találd meg meditáció, önreflexió segítségével, és ma legyen az első, illetve legfontosabb feladat számodra az érzelmi állapotod javítása. 

Rák

Ma különösen nehéz lehet haladást elérni a munkában, mert veled együtt mindenki álmodozó hangulatban van, és emiatt elbeszéltek egymás mellett vagy egyszerűen többet álmodoztok, mintsem cselekszetek.  

Oroszlán

Ez a te napod, Oroszlán. Előfordulhat, hogy az emberek tanácsért és támogatásért fordulnak hozzád. A beszélgetések spirituálisabb témákhoz vezethetnek, és mielőtt észrevennéd, leckéket adsz az élet értelméről. A gondolataid hirtelen hatalmas közönséghez jutnak el, és mindenki inni fogja a szavaidat. 

Szűz

Fontos, hogy ma extra okos és megfontolt legyél, Szűz. Ha ki kell mozdulnod, győződj meg arról, hogy nyugodt és összeszedett vagy, mielőtt az autó volánja mögé ülsz. Ne felejts el sisakot venni, ha biciklizel. A figyelmetlenséged vagy a heves érzelmeid kellemetlenséget okozhatnak. 

Mérleg

Nem akarsz valamit bevallani magadnak, ami a párodat érinti Mérleg, bár tudod, hogy igaz. Kérdezd meg a lelkedtől, hogy miért akarsz egyáltalán ebben a kapcsolatban maradni! 

Skorpió

Mint egy sakkjátszmánál, alaposan gondold át a következő lépésedet, Skorpió. Ne hagyd, hogy bárki is sürgessen, mert akkor rossz döntést hozhatsz. Nyugodtan szánj erre annyi időt, amennyire szükséged van, így sokkal jobb döntést hozol majd! 

Nyilas

Nyugodtan vállald fel ma az érzéseidet, Nyilas. Észre fogod venni, hogy az emberek sokkal érzékenyebbek az érzéseidre, mert úgy tűnik, maguk is érzelmesebbek. Tegyél meg mindent azért, hogy mások is tudják: odafigyelsz rájuk. 

Bak

Iszonyatosan nyugtalannak érzed magad, Bak, mert úgy érzed, valami készülődik, de még nem tudod megmondani, hogy micsoda. Ez az energia olyan, mint egy vízesés, és te azon töprengsz, vajon beleugorj-e. A víz csábító, de nem tudod összeszedni a bátorságot, hogy ugorj. Nem is kell kapkodnod!  

Vízöntő

A mai napon reggel szívesebben maradnál az ágyban, minthogy elkezdd a napot, de tudd, hogy nem vagy egyedül, Vízöntő. Ma mások is olyan érzékenyek lehetnek, mint te, viszont néhányan akaratukon kívül is megsérthetnek, de próbáld meg nem a szívedre venni! 

Halak

Lehet, hogy ma nagy útra indulsz, Halak. Olyan vagy, mint egy madár, és repülsz előre, de nem biztos, hogy a partnered tud követni téged. Mi lenne, ha megpróbálnál vele együtt haladni? 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves