Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 3: A Mérlegnek csodás megélésekben lehet része, a Nyilasnak üzletet kínálnak a csillagok

2024. május 03.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. május 3: A Mérlegnek csodás megélésekben lehet része, a Nyilasnak üzletet kínálnak a csillagok
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma felébred a csillagjegyekben a változás, az előrelépés iránti vágy. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos 

Lehetséges, hogy nagyobb igényeid vannak, mint valaha, sőt: mindent azonnal akarsz. Miért nem használod ki ezt a hozzáállást, hogy a legmélyebb vágyaidról beszélj azokkal a személyekkel, akik hozzásegíthetnek a kívánságaidhoz?

Bika 

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy a megérzéseidre támaszkodj, Bika. Ha teheted, érdemes elengedni az elmédet, és követni egy gondolatmenetet, bárhová is visz. Megtudhatsz valamit magadról, amiről nem tudsz, valamit, ami csak arra vár, hogy észrevedd. 

Ikrek 

Általában felelősségteljes, lelkiismeretes dolgozó vagy, így megengedhetnéd magadnak ma, hogy egy kicsit megszökj a valóságból, és álmodozz a közelgő nyaralásról, vagy egy jó könyvvel a kezedben elmerülj a fantázia világában.

Rák 

Kiváló barát vagy, és büszke arra, hogy segítesz a körülötted élőknek. Gondoltál már arra, hogy bekapcsolódj egy humanitárius ügybe, vagy hetente néhány órát egy közösségnek szentelj, ahol szükség van rád?  

Oroszlán  

Természetes együttérzésed vezethetett arra, hogy olyan szakmát vagy hobbit válassz, amiben a gyógyítás vagy mások segítése az elsődleges kötelességed. De vigyázz, ne lépd túl a személyes korlátaidat, különben te lehetsz az, aki utána segítségre szorulhat! 

Szűz 

Egyre inkább azt tapasztalod Szűz, hogy rengeteg ember van a környezetedben, akik nem értékelnek, nem becsülnek téged. A munkahelyeden sem vevők az ötleteidre, olyanok a kollégák, mintha megragadtak volna az őskorban. Ettől még te ne változz meg, és ne add fel a terveidet! 

Mérleg 

Csak ma, Mérleg, hagyd figyelmen kívül azt a szokásodat, hogy mindig mindenre próbálsz magyarázatot találni. Valami megváltozik benned és abban, ahogyan reagálsz a helyzetekre. Egyszerűen csak fogadd el az eseményeket úgy, ahogy történnek, és csodás megélésekben lesz részed. 

Skorpió  

Ma a pénzzel kapcsolatos dolgok idegesíthetnek, Skorpió. Talán rájössz, mennyit költöttél az utóbbi időben, vagy azt látod, hogy az elkövetkező hónapokban össze kell húznod a nadrágszíjat. Lehetséges, hogy sok pénzt fektetettél be valamibe, ami várhatott volna.

Nyilas 

A bolygók ma üzletet akarnak kötni veled, Nyilas. Vagy maradsz az ágyban, és fantáziálsz egy jobb életről, vagy felkelsz, felöltözöl, és megteszed, amit meg kell tenned ahhoz, hogy valóra váltsd az álmaidat. Ha az utóbbit választod, számíthatsz a csillagok támogatására!  

Bak 

Lehetséges, hogy ma találkozol valakivel, aki felkarol téged és esetleg mentorálni kezd, Bak. Szerencsére egyre több olyan ember vesz körül és bátorít téged, akik hisznek benned, és ők most többet tehetnek érted, mint azt gondolnád.  

Vízöntő 

Szenvedsz, Vízöntő, mert nem engeded meg magadnak, hogy olyan dolgokat csinálj, amiket a legjobban szeretsz, és amitől kiteljesedettnek érezhetnéd magad. Mi lenne, ha legalább egy nap erejéig kipróbálnád, és engednél a vágyaidnak?

Halak 

A mostanihoz hasonló napok arra késztetnek, hogy cselekedj életed azon területein, ahol korábban tétováztál. Ideje abbahagyni a boldogságról való álmodozást, és megtenni, amit meg kell tenned ahhoz, hogy boldogan élj. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves