Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 17: A Kosnak nagy örömöt okoz a párja, az Oroszlán problémája megoldódik

2024. május 17.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. május 17: A Kosnak nagy örömöt okoz a párja, az Oroszlán problémája megoldódik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma kiélvezhetik a csillagjegyek a támogató bolygóenergiákat. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai napon felfrissül a szerelmi életed. Ha mostanában nem töltöttél elég minőségi időt a pároddal, jobb, ha most pótold. A szerelmed nagyon boldog lesz, és ez azt jelenti: ő is nagyon nagy örömet fog szerezni neked.

Bika

Milyen intenzívek voltak az elmúlt napok! Hónapokat tölthetsz azzal, hogy elmélkedsz ezeken a közelmúltbeli tapasztalatokon, de nem ma, mivel újabb élményekre számíthatsz, Bika.

Ikrek

Az egyik legjobb képességednek tartod azt, hogy könnyen átlátsz az embereken és mindig sikerül kinyomoznod az igazságot. A mai napon viszont cserben hagyhat ez az adottságod, annyira összezavarnak a körülmények, vagy akiket analiználnod kellene.

Rák

Néha úgy érzed, sűrű ködben navigálsz, de ma végre megszűnik a homály. Az ég előtted napos és tiszta! A mai napon kirándulni vagy szórakozni hívhatnak, és ha teheted, ne hagyj ki egyetlen szórakozási lehetőséget sem, Rák.

Oroszlán

Végre fellélegezhetsz, Oroszlán. A mai napon szinte egy csapásra megoldódhat egy régóta húzódó, de legalábbis extra nehéznek tűnő problémád. Élvezd, hogy a csillagok támogatnak és ha kell: lépj a tettek mezeire bármely más ügyben is!

Szűz

A jelenlegi bolygóenergia változásokat hoz, amik segíteni fogják az előrelépésedet. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akiktől tanulhatsz vagy akár mentorálhatnak téged.

Mérleg

Elérkezett az idő Mérleg, hogy levonj néhány következtetést. Bizonyos dolgok nyilvánvalóvá váltak, most már csak tudatosítanod kell őket, és azok fényében meghozni pár fontos döntést.

Skorpió

A szavakkal való csábítás a te igazi erőd, Skorpió. Nagy tehetséged van mindenhez, ami a szavakkal kapcsolatos. Így ma még több csodálót tudsz magad köré vonzani! A jelenlegi bolygóenergia segítségével bárkit meggyőzhetsz bármiről.

Nyilas

A mai bolygóenergiának hála, úgy fogod érezni magad, mintha nyaralnál, Nyilas. Az egykor olyan bonyolultnak tűnő problémák most egyszerűnek és megoldhatónak tűnnek. Meg fogsz lepődni a mai napon elért eredményeiden.

Bak

Minden alkalommal igent mondasz, amikor valaki szívességet kér, Bak? Néha nehéz időt találni önmagadra, mert annyira lefoglal, hogy megmentsd egy barátodat vagy családtagodat? A mai égi energia arra kér: gondolj magadra!

Vízöntő

Nem vagy elégedett azzal, aki a tükörből néz vissza rád Vízöntő? Ha úgy érzed, hogy nem, az valószínűleg azért van, mert a magadról alkotott kép nem egészen megfelelő. Gondold át ezt, aztán nézz bele újra a tükörbe!

Halak

Valaki ma szabályosan letámadott téged? Kellemetlen kritika ért? Túlságosan a szívedre veszed ezeket. Az elkövetkezendő napokban valószínűleg kicsit visszahúzódóbb leszel, és a sebeidet fogod nyalogatni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves